G-sevenstars

Dinàmica i original, eclèctica i tot menys convencional, així es defineix la firma siciliana d’ulleres G-sevenstars, creada íntegrament a Itàlia. La seva primera col·lecció Aeolian Islands, en homenatge a la seva illa i presentada en la Milan Fashion Week, els va impulsar al graó més alt del sector eyewear amb propostes que combinen el saber fer artesanal i les propostes més elegants i de tendència.

Les ulleres G-sevenstars estan presents a les pàgines de shopping de Elle, Glamur, Cosmopolitan i Vogue, i col·laboren amb influencers de la indústria de la moda. Entre les seves col·leccions més atrevides i creatives destaquen la Deadly Sins Collection, representacions dels set pecats cabdals, o el seu Seven Skies Collection, muntures etèries que simbolitzen els cels dela antiguitat.

Algunes de les ulleres best sellers de G-sevenstars han estat reinterpretades en col·laboració amb signatures de moda, com Au Jour Le Jour, que va descobrir el costat pop del model Stromboli amb divertits estampados de hienes, pandes, goril·les i motius tribals. Molt reconegut és també el catalogo de lents de la signatura, amb una àmplia paleta cromàtica que aporta un toc molt glam a les seves ulleres de sol.