Rimowa

La firma Rimowa porta 120 anys dissenyant maletes amb la més alta tecnologia del moment o, com ells diuen, redefinint els viatges des de 1898. “Hem vist molts canvis al llarg de tres segles, però la nostra filosofia sempre s’ha mantingut igual: els viatgers experts necessiten solucions de viatge expertes.” Apliquen la mateixa filosofia a les seves ulleres de sol.

Des fusta vintage fins alumini clàssic i policarbonat d’alta tecnologia, Rimowa és una de les firmes de maletes més reconegudes del món. A ÒPTIC, som fidels seguidors d’aquesta firma alemanya, per la qual cosa estem encantats d’incorporar les ulleres Rimowa a la nostra ÒPTIC Selection (en exclusiva per a tu a Platja d’Aro).

Rimowa, maletes d’alumini i ulleres de sol per a viatgers experts

La història de Rimowa va començar a Colònia, en una empresa familiar que dissenyava estoigs de fusta molt resistent. El 1950, les seves maletes d’alumini amb els seus solcs distintius (inspirats en l’edat d’or de l’aviació) es converteixen en un símbol de la jet set internacional.

Estrenant el segle XXI, Rimowa llança el seu primer equipatge de policarbonat resistent a temperatures extremes. El 2001, perfecciona el seu sistema Multiwheel, amb vuit rodes que giren 360°.

Ulleres de sol Rimowa a punt per viatjar

Per dissenyar les seves ulleres de sol Rimowa han bolcat el seu expertise en el sector del viatge. En col·laboració amb Garrett Leight Califòrnia Optical, presenten una col·lecció d’ulleres de sol a punt per viatjar.

Cada ullera de sol Rimowa és lleugera i flexible i inclou un estoig de policarbonat ranurat molt resistent.

Les ulleres Rimowa estan dissenyades per a la comoditat i la durabilitat de les persones que recorren el món.