Stella McCartney

Elegant, amb un toc masculí, eco-friendly i súper estilosa, així és Stella McCartney i aquesta és la filosofia que plasma en totes les seves creacions. Les ulleres Stella McCartney són, com ella mateixa les defineix, atemporals i amb una personalitat molt marcada, very Stella. La seva preocupació pel medi ambient es tradueix en l’acurada elecció de materials per a les seves muntures, com el bio-acetat compost en un 50% per fonts naturals.

Les ulleres de sol Stella McCartney estan ideades per ser el complement perfecte del rostre i perquè ens acompanyin molt de temps, per aquest motiu la firma combina col·leccions d’ulleres de sol d’estil atemporal amb altres de tendència. Les seves ulleres graduades es decanten per un aire clàssic i masculí, reflex de l’estil tan distintiu de la dissenyadora. Alhora, Stella juga amb colors diferents per crear una paleta molt personal.

Totes les edats s’expressen a través de les seves ulleres“, diu Stella. I a ÒPTIC Platja d’Aro no podríem estar més d’acord!