Lents permeables al gas

La lent de contacte permeable al gas (GP o semirígida) és una de les primeres lents que van aparèixer al mercat, però les lents toves, més còmodes i fàcils d’adaptar, es van acabar imposant. Actualment, amb la contínua millora i evolució del disseny de materials i geometries, la lent GP torna a posicionar-se en un sector altament competitiu, i segons el nostre criteri és una de les millors lentilles del mercat.

Són menys flexibles i més petites que les lentilles toves. Transmeten una quantitat important d’oxigen que varia en funció de la permeabilitat del material. Actualment, existeixen materials amb una permeabilitat tan alta que la còrnia rep una aportació d’oxigen similar al que rebria sense portar lent de contacte. Per això, mantenen una excel·lent salut ocular i la incidència de complicacions és menor que amb lents toves. Ofereixen una qualitat de visió per sobre de qualsevol altre tipus de lentilla.

Requereixen un període d’adaptació d’aproximadament una setmana, després del qual podràs gaudir d’una visió nítida i estable, una comoditat comparable a la de les lentilles toves i, el que en la nostra opinió és més important, un menor risc de complicacions a llarg termini.

Amb elles aconseguim solucionar qualsevol grau de miopia, hipermetropia, astigmatisme i, amb els nous dissenys multifocals, la presbícia (vista cansada). Tenen una durada d’un any i mig aproximadament.

Són ideals si busques unes lentilles per usar diàriament, per practicar esports de no contacte, si tens còrnies irregulars (queratocon, traumatisme, postcirurgia làser, trasplantament corneal, etc.), si vols controlar o eliminar la teva miopia (orto-k) o si tens sequedat ocular.