Adaptació de lents de contacte

D’acord amb la nostra metodologia, mai triem les teves lents de contacte de forma aleatòria, sinó que fem sempre un estudi en detall del teu cas per poder oferir-te les lentilles que millor s’adapten al teu ull i al teu estil de vida.

L’examen visual, la mesura i el control de l’estat de les estructures de l’ull que entren en contacte amb la lentilla (còrnia, parpelles, conjuntiva, etc.) i l’anàlisi del teu tipus de llàgrima, juntament amb aspectes de la teva vida quotidiana, com la feina, les aficions, la pràctica d’esports i l’entorn en el qual vius, ens donen tota la informació necessària per a una adaptació de lents de contacte a la teva mesura. Així mateix, tenint en compte les teves condicions particulars i el tipus de lents recomanades, triem la solució idònia de manteniment per netejar i desinfectar les teves lentilles.

I ara a practicar. Abans de lliurar-te les teves noves lentilles, dediquem el temps que sigui necessari perquè aprenguis a posar-te-les i llevar-te-les seguint la tècnica correcta, així com tot el referent a la seva manipulació, conservació i control de seguiment.

El nostre objectiu és aconseguir que utilitzis les teves lentilles d’una manera còmoda i, sobretot, segura!