Logo Òptic Platja d'Aro

Fa més de 25 anys vam imaginar i crear ÒPTIC Platja d'Aro

Un espai avantguardista, creatiu i dinàmic, on volem que et sentis com a casa

El nostre somni era donar-li vida i ànima a un nou concepte d’òptica i dotar-la de personalitat pròpia: imaginativa i seductora. I podem dir que ho hem aconseguit! Benvingut a ÒPTIC Platja d’Aro!

La nostra filosofia

Ens agrada pensar que som una alternativa a l’òptica tradicional, que anem més enllà dels convencionalismes, amb propostes molt creatives i sempre a mida. La nostra forma d’entendre l’univers de l’òptica es basa en anticipar-nos a les necessitats dels nostres clients.

Col·laborem amb els millors proveïdors i oferim productes que aporten diferenciació, exclusivitat i valor afegit als nostres clients

Equip

Som la Silvana, la Cati, la Silvia, en Javier i en Bojan.

Com a equip ens plantegem com ens agrada que ens tractin per poder oferir l’excel·lència en el nostre servei. A partir d’aquí, amb sentit comú, apostem pel tracte familiar i per una relació honesta, ètica i professional. Estem en constant creixement professional i comptem amb una alta qualificació tècnica.

Ens voleu conèixer? Ens presentem!

Javier Bonillo

Optometrista i director tècnic. Alma mater del centre. La seva visió permet fer realitat els reptes que imaginem en el dia a dia.

“En alguna ocasió, algú em va preguntar si examinar la visió s’arribava a convertir en un acte mecànic i rutinari. Després de més de vint anys exercint la professió d’optometrista confirmo diàriament el tòpic que cada persona és un món. Jo afegiria a més, que per cada persona hi ha una manera de veure el món. Aconseguir mirar a través dels ulls de les persones que confien en mi, i captar la seva visió del món per intentar millorar-la és el repte al qual m’enfronto diàriament amb una gran dosi d’il·lusió, entrega i passió pel treball ben fet.

Aquest és l’esperit que sempre he buscat i que s’ha convertit en una filosofia per ÒPTIC Platja d’Aro, una empresa amb un cor amable i dinàmic, moguda per les ganes d’ajudar, de complaure i d’innovar, i conduïda per un equip de col·laboradors amb els quals és un orgull compartir els reptes del dia a dia”.

Bojan Krajisnik

Responsable de taller. Amant de la feina artesanal feta amb el màxim detall.

“Sempre hi ha alguna cosa nova a aprendre, la qual cosa fa que cada matí comenci a treballar amb la mateixa il·lusió que el primer dia. A ÒPTIC Platja d’Aro he descobert una professió amb multitud de facetes apassionants: una part comercial molt tècnica, una altra part de salut en la qual som especialistes, i una part d’ofici en la que es treballa molt amb les mans i que gaudeixo especialment.

Gràcies a la nostra dedicació i el treball ben fet ja són molts els clients satisfets. I si en algun cas no ho aconseguim… fem tot el possible per aprendre i millorar!’’.

Cati García

Optometrista i psicòloga. Una mirada propera que genera complicitat.

“És captivador veure com la psicologia intervé en la nostra òptica. L’efecte d’un somriure, fer la pregunta adequada, saber escoltar amb el cor o agrair amb honestedat l’elecció que els nostres clients fan en visitar-nos, són gestos que formen part de la cultura d’ÒPTIC Platja d’Aro.

No és només una forma de treballar, sinó que ha esdevingut la nostra filosofia, una manera de fer les coses a l’estil ÒPTIC, que respira proximitat, cordialitat i bon humor. Seguiré aportant la meva dosi d’il·lusió perquè aquest esperit segueixi sent una senya d’identitat”.

Silvana Calderaro

Optometrista pediàtrica. Apassionada per ajudar als petits a veure el món en gran.

“Som una petita família. Treballem tots molt a gust i això és el que ens agrada transmetre. Les ganes i la passió que hi posem, dia a dia, fan que els reptes siguin possibles d’assolir. Com a optometrista especialitzada en optometria pediàtrica m’agrada tenir cura de la salut visual dels més petits i assegurar-me que tots tinguin la millor visió.

Vull pensar que els nostres petits clients surten de l’òptica veient el món una mica millor’’.

Silvia Gálvez

Auxiliar d’òptica. Sempre pensant en el bo i millor per als nostres clients.

“Quan faig la selecció dels nous models de les nostres col·leccions d’ulleres o ens presenten un nou avanç tècnic, ràpidament em ve al cap la persona a la qual li pot quedar genial aquesta nova ullera de sol o aquella nova lent per cobrir una necessitat concreta. Valoro molt la confiança que els clients dipositen en mi i la relació que arribem a establir. És gratificant anar coneixent-los per aconseguir assessorar-los amb la millor opció, sempre amb sinceritat, professionalitat i sobretot simpatia…”.