Taller de muntatge

T’ajudem a trobar la muntura que tanta il·lusió et fa, ens confies l’elecció de les lents amb les quals vas a veure el món.

Per això, volem culminar personalment aquesta relació de confiança amb la qualitat que els nostres estàndards exigeixen.

Sabies que en el nostre taller és on acabem de muntar les teves ulleres? És així! Una vegada que les teves lents han estat fabricades pel laboratori, les rebem en brut i ens encarreguem de tallar-les per adaptar-les a la teva muntura. D’aquesta manera, controlem el procés d’elaboració de les teves ulleres fins al final i ens assegurem que s’acabin com a nosaltres ens agrada i com tu mereixes: perfectes.

El nostre estoc de lents ens permet fer treballs amb caràcter d’urgència, de manera que si la teva graduació es troba entre les múltiples combinacions que tenim disponibles, les teves ulleres poden estar llestes en una hora!

Disposem d’una moderna tecnologia per al tallat de lents i manipulació de muntures. Però sobretot comptem amb les millors mans per aconseguir donar a les teves ulleres l’acabat de qualitat que exigeix l’òptica artesanal.

Tecnologia i tradició unides a la recerca de l’excel·lència