Logo Òptic Platja d'Aro

És tan important fer-se unes ulleres de qualitat com revisar-se la vista periòdicament per assegurar que els nostres ulls estan sans.

Teràpia visual

Teràpia visual

La teràpia visual és un tipus de tractament optomètric amb l’objectiu de potenciar la visió i corregir els problemes visuals.

Saber més

Adaptació de lents de contacte

Adaptació de lents de contacte

Realitzem un estudi personalitzat dels teus ulls i del teu estil de vida per oferir-te les millors lentilles per tu. El nostre objectiu és aconseguir que utilitzis les teves lentilles d’una manera còmoda i, sobretot, segura!

Saber més

Retinografia

Retinografia

La retinografia consisteix a fer una fotografia de la retina o fons de l’ull que es realitza per identificar el patró dels vasos sanguinis que hi ha a la retina. És un sistema que ha demostrat la seva eficàcia per al garbellat i detecció precoç de les principals causes de ceguesa al nostre país.

Saber més

Tonometria

Tonometria

Consisteix en la determinació de la pressió interior de l’ull i és fonamental en la detecció precoç del glaucoma. El glaucoma és una malaltia ocular que provoca un dany progressiu del nervi òptic, la part de l’ull que transmet les imatges al cervell.

Saber més

Topografia corneal

Topografia corneal

Utilitzem la topografia corneal per obtenir un mapa molt precís de la teva còrnia. D’aquesta manera, podem valorar si la teva còrnia és normal o si presenta alguna irregularitat de tipus patològic.

Saber més

Control de la miopia

Control de la miopia

La miopia és el defecte de visió més freqüent a tot el món. Aquesta creix quan es produeix un augment en la grandària de l’ull. Unes de les tècniques més efectives són l’ortoqueratologia (Orto-k) i les lentilles toves bifocals.

Saber més

Taller de muntatge

Taller de muntatge

T’ajudem a trobar la muntura que tanta il·lusió et fa. En el nostre taller és on acabem de muntar les teves ulleres. El nostre estoc de lents ens permet fer treballs amb caràcter d’urgència, les teves ulleres poden estar llestes en una hora!

Saber més

Examen visual

Examen visual

En el nostre protocol de visita et fem un examen visual en profunditat. Avaluem si existeix algun problema d’enfocament (miopia, hipermetropia, astigmatisme) i valorem si el sistema visual està funcionant de manera correcta i eficient.

Saber més

Optometria pediàtrica

Optometria pediàtrica

Realitzem un examen visual complet adaptat a l’edat de l’infant. Això El 80% del que aprenen els entra pels ulls. La detecció primerenca d’algunes anomalies visuals és crucial per prevenir futurs desordres en l’aprenentatge.

Saber més