Retinografia

ÒPTIC Platja d’Aro entra al món de la telemedicina de la mà d’OPTretina, la primera xarxa d’òptics optometristes per a la prevenció de la ceguesa, formada per una comunitat de més de 500 òptiques i un grup d’oftalmòlegs experts en retina.

La retinografia és una prova diagnòstica que ens permet obtenir fotografies del fons d’ull, concretament de la retina central. És un mètode senzill i innocu per descartar les principals malalties de la zona central de la retina com la degeneració macular associada a l’edat (DMAE), la retinopatia diabètica, el despreniment de retina extens i la trombosi venosa, entre altres. No substitueix una exploració i un diagnòstic complet fet per un oftalmòleg, però és un sistema que ha demostrat la seva eficàcia per al garbellat i detecció precoç de les principals causes de ceguesa al nostre país.

Les retinografies fetes en el nostre gabinet són enviades a OPTretina on un oftalmòleg expert en retina avaluarà les imatges i emetrà un informe sobre l’estat de la teva retina que et lliurarem en menys de 48 hores, amb el seu número de col·legiat i la seva signatura.

Es tracta d’un servei pioner que estem orgullosos de poder oferir-te per la seva gran utilitat.