Lents de contacte

El 1508 Leonardo da Vinci va observar que enfonsant el cap en un recipient de vidre amb aigua es modificava la visió. Va ser l’origen del que avui coneixem com a lents de contacte o lentilles.

Les lents de contacte són una excel·lent opció per a la correcció dels defectes de la visió a qualsevol edat. Aptes per a la miopia, la hipermetropia, l’astigmatisme i la presbícia (vista cansada), representen una solució per veure-hi bé adaptada a les necessitats visuals i a l’estil de vida de cada usuari.

Sabies que existeixen unes lentilles que si les portes mentre dorms, l’endemà, en despertar-te i llevar-te-les, hi veus perfectament sense ulleres ni lentilles i que això és possible mitjançant una teràpia anomenada ortoqueratologia? O que per complicat que sembli el teu cas, fins i tot si has sofert algun traumatisme a l’ull o una operació amb làser sense èxit, pot haver-hi una solució per a tu?

ÒPTIC Platja d’Aro col·labora amb els principals laboratoris per oferir-te les lentilles més avançades del mercat. Conóptica, Coopervision, Alcon, Bausch &Lomb, Mark Ennovy i Johnson & Johnson treballen per aconseguir el major grau de satisfacció en les nostres adaptacions de lentilles. T’expliquem com.