#OakleyDays a ÒPTIC Platja d’Aro!

Enamorats de l’esport, les carreres, la competitivitat, la velocitat … reserveu-vos el cap de setmana del 19-20 juliol perquè tornen els #OakleyDays a ÒPTIC Platja d’Aro!

Aquest any us presentarem la nova col·lecció d’ulleres de sol Oakley Special Edition Scuderia Ferrari®, una edició especial d’ulleres esportives resultat de la col·laboració espectacular d’Oakley i l’escuderia Ferrari que ret homenatge a la passió pel rendiment i la perfecció. Fruit d’aquesta associació de grans, el resultat és increïble.

I per donar-vos a conèixer aquesta gran col·lecció, què millor que amb una bona carrera? Així doncs, us esperem el dissabte 19 i el diumenge 20 a la nostra carpa Oakley Ferrari (davant de la nostra òptica) per retar-vos a una carrera en el nostre circuit de slot (escalèxtric)! I per ambientar, DJ i música en viu!

Hi haurà premis i sorpreses Oakley per als millors en categoria femenina i masculina, així que aneu entrenant per a ser els guanyadors de les # OakleyDays 2014! I com a colofó??, si veniu a comprar-vos unes ulleres Oakley a ÒPTIC Platja d’Aro fins al 20 de juliol, hi haurà un regal especial!

Us esperem als #OakleyDays d’ÒPTIC Platja d’Aro! Aneu escalfant motors!

 

gafas oakley gafas platja d'aro

Últimes publicacions

Mujer sometiéndose a una revisión visual

Teràpia visual en adults i infants

Saps en què consisteix la teràpia visual? Et fem un paral·lelisme: Quan necessites fer una rehabilitació muscular, veritat que vas

Podem ajudar-te?