Quins són els beneficis de graduar-te la vista amb imatges en 3D

Què et sembla graduar-te la vista amb imatges en 3D quan vinguis a ÒPTIC Platja d’Aro? Doncs vine a provar-ho quan vulguis! Gràcies a les noves tecnologies, a partir d’ara pots graduar-te la vista amb els dos ulls oberts! En que et beneficia? Segueix llegint 😉

Graduar-te la vista amb imatges en 3D

Cada cop que et gradues la vista et prepares per veure aquelles lletres petites i negres sobre fons blanc? Doncs ara, quan vinguis a graduar-te la vista a ÒPTIC Platja d’Aro, trobaràs una pantalla de televisió en 3D dins el gabinet.

Molt més divertit, molt més amè i amb imatges temàtiques que et permetran experimentar i veure situacions del teu dia a dia en les quals necessites de l’agudesa visual, com ara, quan conduïm.

El sistema que se solia utilitzar per valorar la graduació de la vista era treballar primer amb un ull mentre tapàvem el contrari, i a l’inrevés. Doncs aquest mètode forma també part del passat. Ara, et podem graduar la vista amb els dos ulls oberts i associats per obtenir (com es diu científicament) una visió binocular completa.

graduarse la vista dos ojos abiertos

Quins beneficis obtinc de la refracció binocular?

Com dèiem, en l’examen tradicional es gradua un ull i després l’altre. Amb el sistema de refracció binocular, els dos ulls estan treballant conjuntament, en condicions de visió habitual, és a dir, sent l’entorn el mateix per als dos ulls. D’aquest manera, quan graduem la vista amb els dos ulls oberts i amb imatges en 3D:

– Es reprodueix al màxim les condicions normals de visió de cada pacient
– Ens permet treballar la visió binocular des del principi
– Permet detectar abans anomalies o desequilibri de visió binocular
– Les graduacions són molt mes afinades
– És una manera de graduar molt més amena i entretinguda
Evita incomoditats a l’hora de graduar o sensació d’ull cansat
– Les imatges en 3D permeten molta més profunditat
– Es redueix la sensació d’incomoditat els primers dies d’estrenar ulleres o lents de contacte

graduación vista 3D

Graduar-se la vista ara és divertit!

A més, el nou sistema de graduació amb imatges en 3D farà que els teus nens tinguin més ganes de venir a l’òptica. Els mostrarem imatges divertides que els faran passar una estona entretinguda i, el més important, podrem obtenir una graduació molt afinada gràcies al sistema de refracció binocular.

Contacta’ns directament i te’n informarem amb detall!