lents de contacte a mida

Lents de contacte a mida per als teus ulls?


lents de contacte a mida

Sabies que d’entre les persones que utilitzen lents de contacte, hi ha aproximadament un 20% que té dificultats per trobar la lentilla idònia per als seus ulls? És el teu cas? Aquesta dada ens ha donat la idea per escriure aquest post… i per donar-te una bona notícia en aquest sentit!

En la fabricació de lents de contacte, la tendència ha estat sempre cap a l’estandardització. En les lents de contacte que trobem actualment al mercat és difícil que els professionals puguem triar diferents radis de cobertura o diferent diàmetres, i fins i tot en les graduacions, sobre tot en l’astigmatisme, podem trobar limitacions. Per aquest motiu, a vegades es dona que la lentilla no s’ajusta a la necessitats dels nostres ulls. Per sort, això està canviant.

  • Què estem fent al respecte?

Actualment, a ÒPTIC Platja d’Aro estem treballant amb dos laboratoris que estan marcant la diferència: són Mark’ennovy y Conoptica.

Mark’ennovy, van néixer amb l’objectiu de fabricar lents de contacte toves absolutament personalitzades. Són especialistes en lents de contacte a mida tòriques i multifocals, combinant el major rang de paràmetres del mercat amb els materials d’última generació.

Conóptica són un dels millors fabricants de lents de contacte permeables i d’ortoqueratologia a Espanya, i des mitjans del 2014 està treballant en una la lent tova amb la mateixa filosofia de la lent permeable, facilitant la fabricació de lents a mida per a l’usuari.

En l’actualitat, són molts els usuaris de lents de contacte que segueixen referint incomoditat, visió inestable i simptomatologia d’ull sec amb les hores d’ús. La incomoditat, a dia d’avui, segueix sent la causa d’abandonament de les lentilles més habitual dels nostres pacients”, explica Conóptica.

  • Quins seran els resultats i en què beneficiaran als nostres ulls?

Una personalització més alta dels paràmetres la lent de contacte tova adaptada permet al professional tenir més opcions en aquelles adaptacions que presenten paràmetres de còrnia i graduacions especials, així com una alternativa per a aquells pacients que no estan satisfets amb la seva actual adaptació i que per tant, són potencials candidats a abandonar l’ús de les lentilles.

Les adaptacions realitzades amb lents toves amb paràmetres personalitzats estan calculades de forma òptima per a cada pacient, tenint un impacte positiu en una més alta fidelització i compliment en tot el procés de adaptació. La possibilitat que el professional pugui triar també el reemplaçament i material més adequat per a cada cas, fa que aquest tipus de LC es presenti com a opció interessant, independentment de la graduació que presenti l’usuari”, indica Conoptica.

Us mantindrem informats de les novetats en lents de contacte personalitzades que tindrem aviat a l’òptica i si en teniu cap consulta, aquí estem.

MOLT IMPORTANT! No oblideu que utilitzar les lents més dies del previst augmenta en gran manera el risc d’infeccions, ja que estem donant temps perquè s’acumulin microorganismes, proteïnes o altres dipòsits. Cuida els teus ulls, són únics! 🙂

 

 

Últimes publicacions

Mujer sometiéndose a una revisión visual

Teràpia visual en adults i infants

Saps en què consisteix la teràpia visual? Et fem un paral·lelisme: Quan necessites fer una rehabilitació muscular, veritat que vas

Podem ajudar-te?