“Estic molt content amb l’orto-k; ja no he de dur ni ulleres ni lentilles”

ortoqueratologia lentillas nocturnas

Pensant en el seu futur professional, el nostre client Jose Ignacio va arribar a la conclusió que necessitava un nivell de llibertat superior al que li podien oferir les ulleres o lents de contacte. Així doncs, va buscar la solució més òptima i es va informar sobre l’ortoqueratologia. Va donar amb la web d’ÒPTIC Platja d’Aro i vam tenir el plaer de poder solucionar les seves necessitats visuals. Avui ens comparteix la seva experiència després de fer-se el tractament d’orto-k. Gràcies Jose Ignacio!

En qué consisteix? L’ortoqueratologia permet fer els canvis necessaris a la teva còrnia per obtenir una bona visió sense necessitat de sotmetre’s a cirurgia ni d’usar ulleres ni lents de contacte durant el dia, utilitzant les lents únicament durant la nit mentre es dorm. Els efectes es produeixen des del primer dia i s’aconsegueixen canvis òptims als pocs dies d’ús.

  • José Ignacio, quina és la teva professió?

Ara mateix no estic treballant, la darrera feina que vaig tenir va ser tècnic en sistemes de seguretat.

  • Com vas saber que la ortoqueratologia era la millor solució per a les teves necessitats?

Estava cansat de portar ulleres, no m’afavorien; vaig estar una temporada utilitzant les lentilles toves però se m’assecaven bastant els ulls i eren un tant incòmodes. Per aquest motiu vaig estar indagant en l’operació, però per la meva graduació no era factible ja que era massa poca. Cercant per internet vaig trobar un altre mètode que va ser l’orto-k i em va cridar l’atenció, pel que vaig buscar llocs on ho fessin trobant així ÒPTIC Platja d’Aro.

  • Com ha estat el procés d’adaptació i quan ha durat? Vas tenir cap molèstia?

Ha sigut bastant còmode ja que des de el primer dia que vaig començar a utilitzar-les veia molt millor, a més em van resoldre tots el dubtes que tenia fent-me sentir segur amb el mètode.

Al principi va ser una mica molest al ser unes lents dures i estar dissenyades per la nit, eren molestes, però només van ser el primers dies després ja casi ni les notava.

  • Com et sents ara? En què ha millorat el teu dia a dia?

Estic molt content amb el resultat ja que no he de dur ni ulleres ni lentilles. No tinc la necessitat de portar les ulleres a tot arreu ni de preocupar-me si porto les lentilles massa estona.

  • Quin consell donaries a altres persones que s’estan plantejant fer aquest procés?

Que no s’ho pensin, tot i que el preu et fa dubtar, val molt la pena.

Últimes publicacions

Mujer sometiéndose a una revisión visual

Teràpia visual en adults i infants

Saps en què consisteix la teràpia visual? Et fem un paral·lelisme: Quan necessites fer una rehabilitació muscular, veritat que vas

Podem ajudar-te?