Òptic Selection-Oliver Peoples

Les ulleres de les celebrities Oliver Peoples a la nostra ÒPTIC Selection

Fes la prova: si busques la marca Oliver Peoples a Internet i cliques en l’opció “Imatges” veuràs la quantitat de celebrities que són fidels a aquesta marca … i entendràs per què. És veritat, són guapíssims i guapíssimes i tenen molt estil, però cal reconèixer que les ulleres d’Oliver Peoples els fan més atractius encara, si és possible!

I és que aquesta és la genialitat d’aquesta marca d’ulleres amb seu a West Hollywood, Califòrnia, i que forma part de la nostra exclusiva ÒPTIC Selection, una acurada selecció de marques que fem l’equip d’ÒPTIC Platja d’Aro per posar a la teva disposició muntures amb carisma, personalitat i, el que dèiem, amb una genialitat que ens apassiona.

Jude Law, Robert Downey Junior, Bradley Cooper, Robert Pattinson, Beyoncé, Angelina Jolie i la seva arxienemiga Jennifer Aniston (picada d’ullet), i moltíssimes celebs més són prescriptors/es d’Oliver Peoples des de fa molt de temps, i per alguna cosa serà. A la nostra òptica, trobaràs les muntures de nova temporada d’aquesta firma, marcada per la seva elegància i per aquest inigualable toc intel·lectual carregat de sex appeal.

Et convidem a entrar al nostre univers ÒPTIC Selection per conèixer el més nou d’Oliver Peoples, així com la nostra personal selecció de firmes que ens tenen robat el cor per la seva personalitat i carisma inigualables i perquè mai deixen de sorprendre’ns. Descobreix-les clicant aquí i busca el segell ÒPTIC Selection.

Oliver_Peoples_XXV-RAY.BAR_-640x527 Òptic Selection-Oliver Peoples

Últimes publicacions

Mujer sometiéndose a una revisión visual

Teràpia visual en adults i infants

Saps en què consisteix la teràpia visual? Et fem un paral·lelisme: Quan necessites fer una rehabilitació muscular, veritat que vas

Podem ajudar-te?