WIT: Una història amb molt futur

Quan escollim les marques de la nostra selecció d’ulleres busquem firmes que ens emocionin pels seus acabats i els materials que utilitzen però, sobretot per les històries que tenen darrere.

La de WIT és la història d’una revolució interna, de parar per poder créixer i treure el màxim partit a tot el saber acumulat. WIT és el futur  I el present d’Optiwell, el resultat d’anys de cerca del millor i de voler oferir sempre una mica més. WIT és un gir de 180 graus per mirar les coses des d’un altre punt de vista, el teu.
En aquesta nova etapa, la marca ha donat un gran pas cap a endavant i ha creat una nova línia d’ulleres pensant en les persones que les portaran, mirant-se amb els seus ulls i assumint les seves necessitats com a pròpies. D’aquest canvi de mirada han sortit tres col·leccions que responen a tres tipus de mirades, o a tres estats d’ànim. Són WIT Made For Me, que centra la innovació en el disseny i en combinacions de materials inèdites; WIT Colour, amb una personalitat cromàtica diferenciadora i que ens fa vibrar per la seva vitalitat; i WIT Époque, que és un model d’elegància i simplicitat.

La de WIT és una història que esperem que doni molt que parlar perquè són les ulleres que veuen el món com tu, que construeixes el teu propi camí, sempre buscant el costat bo i enginyós de les coses.

ÒPTIC SELECTION

Últimes publicacions

Mujer sometiéndose a una revisión visual

Teràpia visual en adults i infants

Saps en què consisteix la teràpia visual? Et fem un paral·lelisme: Quan necessites fer una rehabilitació muscular, veritat que vas

Podem ajudar-te?