javier gomez noya masterclass oakley specialized opel

Gran Masterclass de Javier Gómez Noya cortesia d’Oakley!

El passat divendres 3 d’octubre, ÒPTIC Platja d’Aro va tenir l’enorme plaer d’assistir a una masterclass del gran Javier Gómez Noya, a poques hores de sumar-se un nou triomf a la Garmin Barcelona Triathlon.

El campió del món de triatló i de l’Ironman 70.3, va compartir amb els convidats, d’una forma molt propera i amigable, com havia anat la seva temporada, la seva manera d’entrenar i com es prepara mentalment per a una triatló.

Després de la xerrada vam aprofitar per a la ronda de preguntes, a la què el Javier va contestar amb tota l’amabilitat del món, com per exemple, com afrontava la dificultat de les transicions en una triatló (ens va dir que després de 20 anys “ja li sortien soles”) . Després, ens vam desplaçar fins a Mataró amb cotxes d’Opel, dels que vam conèixer el seu sistema FlexFix® per transportar bicicletes.

Un cop al punt de sortida, vam començar la ruta, d’uns 35km i dos ports de muntanya, amb bicis de carretera Specialized Tarmac, personalitzades! i amb equipació d’Oakley. Les ulleres de sol que utilitzem per fer la sortida en bici eren les mateixes que fa servir Javier Gómez Noya, les Oakley Radar, una passada!

Aprofitem per preguntar-li a Javier Gómez Noya per l’ús de les ulleres Oakley en triatlons, i ens va dir que després de tants anys de fidelitat a la marca (abans utilitzava les Oakley M Frame) li resultava difícil comparar-la amb altres, encara que va afegir que companys seus li comentaven que mai sortien a córrer sense les seves Oakley. Sens dubte, marca de confiança per als esportistes!

Moltes gràcies a Oakley, Opel i Specialized per una gran jornada, i, com no, a Javier Gómez Noya per la seva gran amabilitat i dedicació en una sortida en bici, que recordarem durant molt de temps!

Podeu veure l’àlbum de fotos de la jornada en el Facebook d’ÒPTIC Platja d’Aro i el reportatge de la jornada – veureu el Javier, el nostre director tècnic, en el minut 2’31” al costat del gran Javier Gómez Noya 🙂

 

Últimes publicacions

Mujer sometiéndose a una revisión visual

Teràpia visual en adults i infants

Saps en què consisteix la teràpia visual? Et fem un paral·lelisme: Quan necessites fer una rehabilitació muscular, veritat que vas

Podem ajudar-te?