oncotrail 2014

Oncotrail 2014: entrevistem a l’equip A100!

L’equip A100, amb qui col·laborem per segon any consecutiu en la seva participació a l’Oncotrail, ens ha passat a veure per l’òptica i hem aprofitat per parlar de la cursa, que tindrà lloc els propers 4 i 5 d’octubre. Gràcies equip i enhorabona per la vostra solidaritat! 🙂

1.- Què us empeny a participar en l’Oncotrail?

Quatre dels integrants de l’equip en Xavi Vilanova, Sergi Planas, Núria Julià i en David Gálvez,  som companys de feina i ens agrada l’esport, a la nostra feina treballem en equip i això ens uneix molt. Un dia vam decidir que podríem combinar aquesta unió i la nostra afició, en el nostre temps lliure. En Xavi Vilanova, sabia que es realitzaria aquesta cursa en la seva primera edició, el 2013, i no vam dubtar-ho gaire, era perfecte, una cursa per equips i que a sobre tenia la finalitat d’ajudar d’una manera tan directe a les persones malaltes de càncer. Ens hi vam tirar de cap, vam buscar dos amics que també comparteixen afició, en Xavi Simon i en Jose Pérez, i ja teníem l’equip al complet!

2.- Quina importància tenen els patrocinadors en la vostra participació?

Doncs és la peça clau per poder participar en aquesta cursa. L’Oncotrail és una cursa benèfica i per poder participar s’han de recaptar un mínim de 1.000€ que van destinats íntegrament a la millora de la qualitat de vida dels malalts de càncer, concretament als que són tractats en les sales de quimioteràpia de la província de Girona. Sense l’ajuda de patrocinadors com ÒPTIC Platja d’Aro i la seva solidaritat, seria impossible arribar a sumar aquesta quantitat de diners per nosaltres mateixos.

3.- Com heu preparat aquesta cursa de 100 kilòmetres?

Cada integrant de l’equip ha anat fent una mica pel seu compte, cadascun tenim els nostres objectius individuals al cap de l’any i entrenem respecte a aquests objectius, però també hem fet algun entrenament conjunt en equip a alta muntanya i de durada llarga, per així poder adaptar els ritmes a l’equip en conjunt. També hem fet algun tram de la cursa per saber què ens trobarem.

4.- Què li diríeu a algú que mai ha participat a l’Oncotrail i que s’ho està rumiant?

Que no s’ho pensi tant!!! Que curses com aquesta, hi ha poques, per diversos motius: el principal l’objectiu solidari que té la cursa, també per la unió que es crea entre els integrants de l’equip i pels paisatges del quals podran gaudir, sobretot en els 50 primers kms, tot el cap de Begur des de la platja de Castell, és increïble! Això sí, que s’ho preparin amb temps per no patir el dia de la cursa!!

5.- L’any vinent més?

Aquesta es la segona edició que es fa de l’Oncotrail i també serà la nostra segona participació. En la primera edició vam fer una donació de 1.000€ també amb una aportació d’ÒPTIC Platja d’Aro i vam trigar 15 hores i 14 minuts, vam ocupar la 13a posició d’un total de 45 equips, gens malament, no esperàvem un resultat tant bo. De cara a l’any vinent, tot dependrà dels objectius personals dels integrants de l’equip, però primer volem acabar aquesta edició, que a veure com anirà, i després pensarem en l’any vinent. Ganes no crec que faltin!!

oncotrail 2014
Gràcies per la visita equip A100!!

Últimes publicacions

Mujer sometiéndose a una revisión visual

Teràpia visual en adults i infants

Saps en què consisteix la teràpia visual? Et fem un paral·lelisme: Quan necessites fer una rehabilitació muscular, veritat que vas

Podem ajudar-te?