Oakley Sliver Marc Marquez ÒPTIC Platja d'Aro

Arrenca l’Oakley Month a ÒPTIC Platja d’Aro!

gafas oakley marc marquez

Adrenalina Oakley! La marca puntera en ulleres esportives Oakley serà la protagonista a ÒPTIC Platja d’Aro durant el més de juny! Volem presentar-vos la nova ullera Sliver – Marc Márquez Signature Series i ho farem amb accions super xules! Arrenquem l’Oakley Month!

Què farem?

– Un membre de l’equip d’ÒPTIC serà l’ambaixador d’Oakley i us informarà de les novetats de la nova ullera i atendrà les consultes que tingueu.

– Per la compra de qualsevol ullera de sol de la marca, us regalem una entrada pels grans premis de motociclisme d’Aragó (27 set) o Comunitat Valenciana (8 nov), a triar! (fins esgotar existències). Clica aquí per veure com participar i aconseguir la teva entrada!

– L’òptica estarà tematitzada amb la imatge de Marc Márquez i les noves Oakley Sliver. El seu lema: One Obsession #LiveYours (Una obsessió #ViulaTeva). Volem viure les vostres també!

A més, durant els mesos de juny i juliol, a ÒPTIC Platja d’Aro gaudireu d’ulleres de sol graduades Oakley amb una reducció de preu de 80€.

I perquè estiguis més que informat sobre aquesta firma pionera, et convidem a conèixer les novetats d’Oakley per a l’estiu 2015 i com protegir els nostres ulls quan practiquem esport.

Benvinguts i benvingudes a l’Oakley Month!

Últimes publicacions

Mujer sometiéndose a una revisión visual

Teràpia visual en adults i infants

Saps en què consisteix la teràpia visual? Et fem un paral·lelisme: Quan necessites fer una rehabilitació muscular, veritat que vas

Podem ajudar-te?