Mujer con gafas graduadas

Què diuen de tu les teves ulleres graduades?

Hora de sortir a sopar! Vestit, sabates, maquillatge i… ulleres graduades! Sí, sí. Les ulleres de vista s’han convertit en un accessori imprescindible dels looks de nit.

Tradicionalment, si ens volíem veure – i que ens veiessin – guapos i guapes, i sentir-nos més segurs amb el nostre look, la primera cosa que canviàvem era ulleres per lents de contacte.

Ilaria Urbinati, estilista de moda de celebrities com Bradley Cooper i Ryan Reynolds, deia en una entrevista a GQ, a la pregunta de si es podien portar ulleres a la catifa vermella: “Si és una premiere de dia, sí (…). Mai de nit.”

Ara, veiem actrius i actors de Hollywood davant dels photocalls amb els seus vestits de top designers i les seves ulleres graduades.

Dos exemples que ens encanten: Laura Dern i Lupita N’Yongo a la gal·la dels Òscar del 2018. En el cas de la Lupita, va ser enorme l’èxit de la seva combinació vestit daurat de Versace i ulleres graduades.

Pocs anys abans, a Twitter, els fans havien creat el compte “Lupita’s glasses”, que es va reactivar amb la seva aparició als Òscar de 2018 amb aquestes clubmaster vintage (ens atrevim a dir, en homenatge a les muntures icòniques de Malcolm X, tot un símbol de lluita).

lupita nyongo gafas graduadas oscar
Preciosa Lupita N’Yongo amb ulleres estil clubmaster vintage a la gal·la dels Òscar
laura dern gafas oscars
L’actriu Laura Dern transmet seguretat i confiança amb les seves muntures graduades i vestit de ga·la

Les ulleres graduades ja són un acessori d’alta costura

Què ha canviat?

Doncs que, ara, portar ulleres graduades es considera high fashion. El que era impensable fa uns anys, és ja una moda que ha arribat per quedar-se.

I, per què?

Com a eyewear lovers, sabem que moltes muntures són peces de disseny que és un plaer lluir.

Però, va més enllà. No es tracta només de que siguin un complement de moda i que ressaltin les nostres faccions.

Les ulleres diuen moltes coses de nosaltres i les escollim en funció de:

  • Què volem transmetre de la nostra personalitat
  • Quines emocions volem despertar en els altres
  • Què volem emfatitzar del nostre caràcter

Atenció a aquest extracte d’un article de la revista Psychology Today:

Les celebritats, que apareixen sense ulleres a la televisió o al cinema, arriben a les cerimònies de premis lluint ulleres graduades per mostrar el seu “jo” autèntic.

Així doncs, les ulleres ens ajuden a mostrar-li al món com som. Són un símbol, un missatge, una declaració d’intencions.

5 exemples de celebritats amb i sense ulleres. Jugues amb nosaltres?

Aquí van uns exemples molt interessants de celebrities amb i sense ulleres. L’equip d’ÒPTIC ens hem animat a dir què ens transmeten els seus rostres amb les muntures escollides.

A veure què et transmeten a tu (increïble com ens poden transfromar unes ulleres, veritat?).

justin timberlake gafas graduadas
Font: businessinsider.com

Justin Timberlake amb ulleres quadrades de pasta negra

Si bé, en Justin està molt atractiu sense ulleres, amb la seva mirada transparent i sincera, les ulleres ens mostren un Justin més interessant, amb una vida més plena, més madur i segur de si mateix”.

(Silvia, la nostra auxiliar d’òptica)

anne hathaway ulleres de vista
Font: businessinsider.com

Anne Hathaway amb ulleres quadrades d’estil vintage

L’Anne està preciosa sempre, però les ulleres ens mostren una Anne més sensible, vulnerable i propera. Una persona que no tem mostrar-se tal qual és. A més, aquestes muntures vintage li queden de meravella.”

(Bojan, el nostre especialista en muntatge i reparació)

jeniifer garner gafas graduadas
Font: businessinsider.com

Jennifer Garner, ulleres estil wayfarer

Si bé, sense ulleres la Jennifer brilla, sí és cert que té un tipus de rostre que, amb ulleres, transmet una confiança, proximitat i naturalitat que emfatitzen el seu atractiu.”

(Javier, el nostre optometrista)

joe jonas gafas pasta negra
Font: businessinsider.com

Joe Jonas amb ulleres de pasta negra

“La pregunta que em faig és: amb qui aniria a fer un cafè i xerrar de la vida? Sens dubte, amb el Joe Jonas de les ulleres de pasta negra. En el Joe amb ulleres veig un home més madur, interessant i amb molt a dir.”

(Silvana, la nostra optometrista)

demi lovato gafas pasta negra
Font: businessinsider.com

Demi Lovato amb ulleres gruixudes

“Sense ulleres, veig a una Demi celebrity molt bella, amb un expressi´ó més aviat tímida. Amb les ulleres de pasta negra, rotundes, veig una Demi lluitadora, activista, amb idees a transmetre. La camisa d’estil militar reforça la percepció de seguretat, confiança i fortalesa que ja transmeten les ulleres per si mateixes.”

(Marta, la nostra auxiliar d’òptica)

I, tu, saps quin criteri segueixes a l’hora d’escollir les teves muntures?

L’equip d’ÒPTIC som experts en visagisme i t’ajudem a escollir les muntures que millor van amb les teves faccions. Tu només ens has de compartir què vols transmetre de la teva personalitat. I, així, donarem amb la muntura ideal per a tu.

Si vols demanar hora per al teu showroom personalizat, contacta’ns aquí.

showroom ulleres personalitzat òptic platja daro

Últimes publicacions

Mujer sometiéndose a una revisión visual

Teràpia visual en adults i infants

Saps en què consisteix la teràpia visual? Et fem un paral·lelisme: Quan necessites fer una rehabilitació muscular, veritat que vas

Podem ajudar-te?