Adaptació de lents de contacte

D’acord amb la nostra metodologia, sempre fem un estudi en detall del teu cas per poder oferir-te les lentilles que millor s’adapten al teu ull i al teu estil de vida.

L’examen visualla mesura i el control de l’estat de les estructures de l’ull que entren en contacte amb la lentilla (còrnia, parpelles, conjuntiva, etc.) i l’anàlisi del teu tipus de llàgrima, juntament amb aspectes de la teva vida quotidiana, com la feina, les aficions, la pràctica d’esports i l’entorn en el qual vius, ens donen tota la informació necessària per a una adaptació de lents de contacte a la teva mesura. Així mateix, tenint en compte les teves condicions particulars i el tipus de lents recomanades, triem la solució idònia de manteniment per netejar i desinfectar les teves lentilles.

I ara a practicar. Abans de lliurar-te les teves noves lentilles, dediquem el temps que sigui necessari perquè aprenguis a posar-te-les i llevar-te-les seguint la tècnica correcta, així com tot el referent a la seva manipulació, conservació i control de seguiment.

El nostre objectiu és aconseguir que utilitzis les teves lentilles d’una manera còmoda i, sobretot, segura!