optometria pediatrica Òptic Platja d'Aro

Tornada al col·le! Fes un examen visual al teu fill adaptat a la seva edat

Avui volem parlar de com un examen visual realitzat a temps influeix en el rendiment escolar dels nostres peques. El teu fill hauria de passar el seu primer control visual als 3 anys, encara que és important visitar l’oftalmòleg si creus que té algun problema ocular abans d’aquesta edat.

Revisió ocular abans de començar el curs

Comença el setembre, un mes que de ben segur estarà ple de noves activitats i reptes per als joves i els petits de la casa. Perquè puguin disfrutar-ho al màxim, a ÒPTIC Platja d’Aro recomanem fer-los una revisió ocular abans de començar el col·le o de ficar-se de ple en matèria.

Què implica un examen visual en els nens?

  • Les revisions oculars són un conjunt de proves que realitzem per comprovar el bon estat dels ulls dels infants.
  • No suposen cap gran esforç ni inversió de temps per a ells, però en canvi garanteixen la seva salut i desenvolupament visual, i el seu bon rendiment acadèmic. Recorda que el 80% del que el nen aprèn entra pels seus ulls.
  • Amb les revisions visuals podem detectar a temps els problemes oculars dels nens i prevenir futurs desordres en l’aprenentatge, oferint-los el tractament més eficaç per a la seva situació.

Per què el setembre, o abans de l’inici del curs, és un bon mes per fer una revisió ocular?

A part del percentatge que anunciàvem abans, també ens trobem en casos de nens que tenen un mal rendiment acadèmic a causa de problemes visuals no tractats. A causa d’això, no es concentren, no veuen bé la pissarra, etc. Detectar aquests problemes a temps afavoreix la concentració del nen proporcionant-li un millor aprenentatge.

Ja ho saps: porta els nens a fer-se una revisió visual i ajuda’ls a començar el curs amb bon peu.

Trobaràs més informació que segur serà del teu interès en el nostre apartat d’Optometria Pediàtrica.

Si vols demanar-nos una cita, ens pots trucar directament al 972 82 67 13. Estem a la teva disposició.

 

examen visual nens

Últimes publicacions

Mujer sometiéndose a una revisión visual

Teràpia visual en adults i infants

Saps en què consisteix la teràpia visual? Et fem un paral·lelisme: Quan necessites fer una rehabilitació muscular, veritat que vas

Podem ajudar-te?