Persol PO 714 SM limited edition

Fes-te a ÒPTIC amb les mítiques ulleres de sol Persol Steve McQueen!

Si ets fan de Steve Mc Queen, del seu estil i de les seves llegendàries ulleres de sol Persol Steve McQueen, aquest estiu a ÒPTIC Platja d’Aro pots fer-te amb unes! Tenim ja a la teva disposició l’edició limitada Persol PO 714 SM, tot un luxe!

Les mítiques ulleres Persol PO 714 SM

L’actor llegendari Steve Mc Queen era una icona de Hollywood, amb una passió, la velocitat, ja fossin cotxes o motos, i un look inconfusible de jaqueta de cuir, camisa texana, un Rolex i les seves Persol. El primer cop que va lluir el model Persol PO 714 SM va ser a la pel·lícula El cas de Thomas Crown, el 1968. A partir d’aquella pel·li, l’Steve i les seves ulleres de sol de vidres blaus van ser inesperables.

Persol Steve McQueen, edició limitada

Mc Queen era un autèntic fan de la firma d’ulleres Persol. Fins i tot en té una col·lecció amb el seu nom. I aquesta passió per les Persol PO 714 SM ha contribuït a fer d’aquestes ulleres un símbol mític d’estil arreu del món que no passa mai de moda.

Després de més de 40 anys, Persol rendeix homenatge a l’actor amb una nova versió del seu model preferit. A ÒPTIC les tenim, en una edició limitada i amb la lent blava que lluïa l’Steve Mc Queen. Són una autèntica passada!

Demana’ns les teves Persol Steve McQueen!

Si vols les teves ulleres Persol Steve McQueen, et donarem un consell: no triguis, per experiència sabem que s’esgoten de seguida! Vine a veure’ns o contacta’ns per reservar les teves!

gafas persol steve mcqueen

Últimes publicacions

Mujer sometiéndose a una revisión visual

Teràpia visual en adults i infants

Saps en què consisteix la teràpia visual? Et fem un paral·lelisme: Quan necessites fer una rehabilitació muscular, veritat que vas

Podem ajudar-te?