Ulleres de metall Xavier Garcia tardor 2016: muntures amb molt de caràcter

Us presentem la nova col·lecció d’ulleres de metall Xavier Garcia tardor 2016 que ens ha encantat! És la seva SKIN Collection i s’inspira en dues paraules que a ÒPTIC Platja d’Aro ens sedueixen moltíssim: caràcter i actitud.

La ‘X’ vermella de la firma d’ulleres barcelonina Xavier Garcia és tan singular com el seu creador. La cura del detall, donar vida pròpia als materials… Tot això, Xavier ho trasllada també al disseny de les seves muntures de pasta i metall per sorprendre’ns amb propostes súper creatives.

Aquesta tardor 2016, la col·lecció de Xavier Garcia s’inspira en dos conceptes molt potents: caràcter i actitud. En ulleres de metall, presenten la col·lecció SKIN. Quina és la novetat? L’ús de fulles de metall finíssimes o “skins” (pells). Les quatre novetats que se sumen a la col·lecció Tardor 2016 estan carregades de personalitat.

Ulleres amb nom propi

HEIDI de forma arrodonida, inspiració retro, i amb un “skin” a la barra superior del pont molt colorit i en tons daurats. Les ulleres de papallona HELEN amb un enginyós joc de “skins” a la part frontal evoca l’aleteig sensual de les libèl·lules.

Per home, les ulleres LANDA amb una forma rectangular clàssica i un aire molt masculí creat per un “skin” intern a la part frontal amb un singular contrast de colors. Les ulleres LARIOS són unisex i amb la clàssica forma d’aviador que donen un look 70s amb una sofisticada paleta de colors.

Xavier Garcia és una de les firmes de la nostra ÒPTIC Selection i la tenim en exclusiva a Platja d’Aro. Si vols descubir més sobre les ulleres Xavier Garcia, clica aquí i endinsa’t en el món de la ‘X’ vermella.

Si vols descobrir ulleres molt singulars i amb personalitat pròpia, et convidem a llegir aquest post sobre les marques de la nostra ÒPTIC Selection.

ulleres metall xavier garcia tardor 2016

ulleres metall xavier garcia tardor 2016

Últimes publicacions

Mujer sometiéndose a una revisión visual

Teràpia visual en adults i infants

Saps en què consisteix la teràpia visual? Et fem un paral·lelisme: Quan necessites fer una rehabilitació muscular, veritat que vas

Podem ajudar-te?