Ulleres de sol: tendències per al 2017 by ÒPTIC Platja d’Aro

Si sou seguidors dels nostres ÒPTIC Trends sabreu que a l’equip d’ÒPTIC Platja d’Aro ens encanta “caçar” les tendències que venen en ulleres de sol. Milà, Paris, NY… Els grans esdeveniments de la moda, així com les principals fires d’eyewear, com Silmo, Mido i 100% Optical, són l’escenari perfecte per detectar les modes que aviat ompliran els nostres aparadors. Aquí va doncs una predicció by ÒPTIC del la temporada tardor-hivern 2016-17.

  • Ulleres de sol oversize

Encara que cobreixen molt el rostre, unes bones ulleres de sol oversize són el complement perfecte per tot tipus de looks. Es porten les ulleres rodones, quadrades, hexagonals, inclús de formes esbojarrades, i amb marcs contundents que reflecteixen la nostra personalitat. Les ulleres de sol Essedue ja estan marcant tendència!

Gafas de sol con cristales de espejo de Essedue
foto Essedue
  • Ulleres aviator futuristes i vidres ‘split’

Un dels models que compta amb més fidels, les ulleres aviator segueixen en primera fila de la moda en ulleres per al 2017 amb un toc molt futurista. Les Dior Split en són l’exemple perfecte: una reinterpretació de les clàssiques ulleres aviator “oversized” i amb banda horitzontal magnètica en els vidres.

gafas sol Dior split

I parlant dels vidres ‘split’, tendència forta per a la nova temporada amb vidres amb dos bandes diferenciades. Les veiem també en les Originals Adidas by Italia Independent. Dior li dona una volta més a aquesta tendència amb les seves ulleres Dior So Real amb vidres amb tatxes daurades que dibuixen una línia gràfica.

gafas adidas italia independent
foto Italia Independent
  • Ulleres amb doble pont

Tendència potent en ulleres de sol i graduades és el doble pont. Donen un aire intel·lectual que va a la perfecció en looks de tardor tant masculins com femenins. Tom Ford, mestre de l’elegància, ja l’està aplicant en la seva col·lecció d’eyewear 2016-17. Brioni i Kaleos també ho fan amb les seves ulleres per a la nova temporada tardor-hivern.

gafas sol doble puente tom ford
foto Tom Ford
  • Ulleres de gat

Una altra de les formes que mai passen de moda (i que donen un toc carregat de feminitat i picardia a la mirada) són les ulleres de gat o cat-eye. La firma siciliana G-seventstars proposa una tardor molt fashion amb ulleres de sol de gat i oversize que emmarquen el rostre amb delicadesa.

gafas-sol-cat-eye-oversize
foto G-sevenstars
  • Ulleres futuristes ‘Rihanna style’

Per a dones molt atrevides a qui els hi agrada impactar amb els seus looks, Dior ha tret la seva línia d’ulleres de sol inspirades en la cantant Rihanna. Colors fluor en muntures i vidres amb un estil esportiu i sense complexos. Ah! I en aquest vídeo de pocs segons veureu com són de lleugeres. Aneu amb compte amb els dies de vent! 😉

gafas sol dior rihana
foto Dior
  • Ulleres joia

La representació del luxe, la firma Bvlgari segueix apostant per les ulleres joia amb muntures carregades de glamour. Per a la nova temporada, la seva col·lecció Serpenti s’inspira en les seves joies-serp, decorant les muntures de les seves ulleres emulant delicades escames. Elegància i simplicitat van de la mà en aquesta col·lecció d’ulleres de sol de metall i pasta i amb una paleta de colors subtils amb un toc exòtic.

gafas sol joya bulgari serpiente
foto Bvlgari

Si vols estar al día en tendències d’ulleres de sol i graduades, segueix els nostres ÒPTIC Trends aquí.

Últimes publicacions

Mujer sometiéndose a una revisión visual

Teràpia visual en adults i infants

Saps en què consisteix la teràpia visual? Et fem un paral·lelisme: Quan necessites fer una rehabilitació muscular, veritat que vas

Podem ajudar-te?