Viu La Febre Del Taronja! Orange is the new Black Friday… a ÒPTIC Platja d’Aro!

Del 23 al 25 de novembre, torna el Black Friday a ÒPTIC Platja d’Aro, que com ja sabeu vam batejar com Orange Friday! Per què? Li volem donar molt de color a aquest gran dia de shopping pre-nadalenc que de ‘black’ no té res (encara que a sota t’expliquem el perquè del ‘black’ i la connotació és positiva 😉 Així doncs, vine a gaudir d’un cap de setmana banyat de taronja a ÒPTIC, on trobaràs muntures i ulleres de sol a preus MOLT especials!

descuentos gafas sol black friday platja d'aro

Quins descomptes farem a l’Orange Friday d’ÒPTIC Platja d’Aro?

Per l’Orange Friday d’ÒPTIC trobaràs…

  • descomptes en ulleres de sol i muntures de primeres marques i en ulleres de la nostra ÒPTIC Selection, on trobaràs les firmes que tenim en exclusiva a Platja d’Aro;
  • 25% de descompte en ulleres de sol i muntures;
  • i fins a un 50% en models seleccionats.

Quins són els orígens del Black Friday?

El Black Friday té el seu origen a Estats Units. És l’endemà de la celebració d’Acció de Gràcies i el dia que s’inaugura oficialment la temporada de compres nadalenques, amb grans descomptes en tot tipus de productes. Sobre l’origen del terme Black Friday existeixen dues teories diferents:

  • La primera diu que “Black Friday” procedeix de la dècada dels 60 a Filadèlfia, on la policia de trànsit va començar a utilitzar aquest nom per la gran quantitat de cotxes i persones que abarrotaven els carrers l’endemà d’Acció de Gràcies.
  • La segona teoria és una mica més comercial i diu que la paraula “black” prové del color al que passaven els comptes dels comerços gràcies al volum de compres d’aquest dia, de vermells a negres!

Ulleres de sol i muntures al millor preu

Sigui el que sigui el seu origen, a ÒPTIC Platja d’Aro veiem el Black Friday com una molt bona forma d’entrar en el Nadal, i una molt bona oportunitat d’aconseguir muntures i ulleres de sol de primeres marques a molt bon preu! Així doncs, a més d’estalviar, podràs gaudir de les festes nadalenques amb la tranquil·litat de tenir les compres fetes. I quines compres!

Vine a veure’ns del 23 al 25 de novembre i Viu la Febre del Taronja a l’Orange Friday d’ÒPTIC Platja d’Aro!

black friday gafas de sol platja d'aro

 

, ,