6 tendències en ulleres 2020 que vam caçar a OPTI

La fira OPTI és el moment i lloc ideals per captar les tendències en ulleres per al 2020. D’una banda, perquè té lloc al gener, i ens permet veure què es portarà en ulleres al llarg de l’any; i, de l’altra, perquè reuneix les propostes de les firmes d’eyewear més destacades del moment.

Els nostres companys Silvana i Javier van estar entre els 28.000 visitants de 93 països que van desplaçar-se fins a la ciutat alemanya de Munich per caçar les tendències en ulleres 2020.

En aquest post us compartim les nostres impressions i el què ens va captar més el nostre cor d’eyewear lovers. Som-hi? Doncs, volem cap a OPTI 2020!

Caçant tendències en ulleres 2020 de les millors firmes d’eyewear

Vam arribar a Munich el vespre del 9 de gener per poder descansar i concentrar totes les nostres forces i ganes l’endemà a la caça de tendències i novetats (com a anècdota, feia un sol radiant i quasi anàvem amb màniga curta!).

Al ser divendres, vam poder gaudir de l’ambient de la fira però sense aglomeracions. Ens vam retrobar amb diferents representants del sector amb els quals treballem actualment. Fins i tot, en Javier va retrobar-se amb un representant que feia més de 10 anys que no veia! Així doncs, l’experiència a OPTI va ser molt agradable per molts motius.

optic platja daro ulleres 2020
Grans retrobaments a OPTI 2020!

Tendències en ulleres graduades i de sol que veurem molt el 2020

En quant a las tendències en ulleres 2020 ens vam adonar que la cosa va moltd’extrems. Per què ho diem?

Tendència 1. Ulleres de metall fines i en tons neutres

Vam trobar muntures i ulleres de sol de metall, recollides, fines i amb colors neutres. Una proposta discreta però al mateix temps de tendència total, que ja començava a apuntar maneres entre celebrities i influencers a finals de 2019.

Ulleres de metall discretes però de rabiosa actualitat. Oliver Peoples.

Tendència 2. Ulleres d’acetat contundents

D’altra banda, vam veure muntures i ulleres de sol d’acetat ben marcat, gruixut, de formes molt generoses i colors forts.

gafas pasta transparentes mujer
Al 2020, l’acetat més robust i contundent. Folc eyewear.

També, en ulleres de moda 2020 trobem acetats combinats amb purpurina, un detall molt elegant que dona un toc especial als looks diaris.

Les nostres ulleres ens faran brillar més que mai. Face à face.

Tendència 3. Joc de tons

Així mateix, hi ha una forta tendència a la combinació de translúcids amb colors més marcats en les muntures d’acetat.

gafas pasta transparentes gotti
La nova dècada ve marcada pels contrastos. Gotti Switzerland.
gafas vista mujer transparentes
Detalls insòlits que ens fan marcar la diferència. Xavier Garcia.

Tendència 4. Maxi-cadenes d’ulleres

Com a última tendència en ulleres graduades i de sol per aquest 2020, trobem les maxi-cadenes d’ulleres. Fins i tot, vam veure ulleres que ja venen amb la cadena incorporada! Quan més impactant, millor: cadenes d’ulleres amb anelles vistoses i gruixudes.

maxicadenas gafas de sol
La febre de les maxi-cadenes. Kaleos.

Tendència 5. Back to the 70’s!

L’estètica que marcarà molt les tendències en ulleres 2020 serà la dels anys 70, posant l’èmfasi en les dimensions, tant de les muntures i ulleres de sol, com de les cadenes i cordons d’ulleres. Ulleres de mides grans que donen un aire molt stylish i sexy a homes i dones.

gafas de sol setenteras
El sex-appeal dels 70 a les ulleres del s. XXI. Font: Pinterest.

Tendència 6. Ulleres de sol amb lents degradades

Pel que fa al color de les lents de sol, continua la tendència de l’any passat: degradats i tons clars,seguint, com comentàvem, l’estètica de les ulleres dels anys 70 (com van posar de moda en el seu dia Robert Redford, Paul Newman i Steve McQueen).

gafas sol hombre cristales degradadas
L’elegància de la lent degradada 70s style. IC Berlin!

Esperem haver-te donat idees per al teu look òptic d’aquest 2020! Et convidem a seguir les tendències en ulleres 2020 en els nostres:

Si vols conèixer les nostres ulleres ÒPTIC Selection, firmes que tenim en exclusiva a Platja d’Aro, només has de buscar el segell ÒS a les seccions Ulleres i Ulleres de sol a la nostra web 😉

Últimes publicacions

Mujer sometiéndose a una revisión visual

Teràpia visual en adults i infants

Saps en què consisteix la teràpia visual? Et fem un paral·lelisme: Quan necessites fer una rehabilitació muscular, veritat que vas

Podem ajudar-te?