Orange Friday a ÒPTIC Platja d’Aro: grans descomptes en ulleres de sol i muntures!

Deia Frank Sinatra que “Orange is the happiest color” i a ÒPTIC Platja d’Aro hi estem totalment d’acord. Per això, un any més, convertim el Black Friday en Orange Friday!

Del 29 de novembre a l’1 de desembre, la nostra òptica és tenyirà de taronja per crear un ambient festiu pre-nadalenc. I podràs gaudir de preus molt especials en ulleres de sol i muntures perquè puguis avançar el teu shopping d’aquestes festes.

black friday platja daro 2019

Què ens diu la psicologia dels colors del taronja?

Per què el color és una força tan potent a les nostres vides? Com impacta en el nostre estat d’ànim i comportament? Encara que no siguem conscients, els colors ens influeixen moltíssim.

Si bé les percepcions del color són una mica subjectives, hi ha efectes del color que tenen un significat universal. Els colors de la zona vermella de l’espectre són coneguts com colors càlids i inclouen el vermell, taronja i groc. Aquests colors càlids evoquen emocions com calor i confort.

Com responem les persones al color taronja?

El taronja pot ser un color molt fort i energètic. Igual que el groc i el vermell, pot ser molt atractiu. Les persones sovint descriuen el taronja com un color brillant, feliç i inspirador.

El taronja et provoca sentiments d’immediat. El faig servir com un dispositiu per cridar l’atenció. La meva pròpia atenció.

Wolf Kahn, pintor del corrent Color Field

A ÒPTIC Platja d’Aro el taronja és un color que ens identifica i del qual volem que t’impregnis a l’Orange Friday. Volem que la seva força, alegria, i energia et serveixin d’inspiració per trobar les muntures i ulleres de sol perfectes per a tu, o per regalar als teus aquest Nadal!

Quins descomptes trobaràs a l’Orange Friday?

  • Preus especials en muntures de la nostra ÒPTIC Selection, les firmes que tenim en exclusiva a Platja d’Aro;
  • 25% de descompte en ulleres de sol i muntures;
  • I fins a un 50% de descompte en models seleccionats!

Com funciona l’Orange Friday d’ÒPTIC Platja d’Aro?

Molt senzill: des del divendres 29 de novembre al diumenge 1 de desembre, a ÒPTIC veuràs que totes les ulleres de sol i muntures marcades amb taronja tenen preus súper especials.

Part essencial del nostre tarannà com a òptica, a ÒPTIC Platja d’Aro posem tota la cura en la selecció de les firmes que oferim als nostres clients.

Tant firmes d’eyewear de renom, com les firmes de la nostra ÒPTIC Selection, muntures i ulleres de sol d’autor que ens captiven pels seus valors, disseny i qualitat de la feina feta amb el cor, i que tenim en exclusiva a Platja d’Aro per a tu.

Aprofita aquesta gran oportunitat per avançar les teves compres de Nadal. T’hi esperem a partir del divendres 29 de novembre a ÒPTIC Platja d’Aro!

Últimes publicacions

Mujer sometiéndose a una revisión visual

Teràpia visual en adults i infants

Saps en què consisteix la teràpia visual? Et fem un paral·lelisme: Quan necessites fer una rehabilitació muscular, veritat que vas

Podem ajudar-te?