Avantatges de la tecnologia Oakley Prizm per als teus ulls

Què son les lents Oakley Prizm™?

Les lents Prizm™ estan dissenyades per proporcionar una major riquesa a la teva experiència visual perquè puguis rendir millor.

El que fan aquestes lents és filtrar les longituds d’ona de llum correctes per donar-te una experiència optimitzada.

Milloren els detalls, ajustant les longituds d’ona específiques de llum fent que el teu ull percebi els colors d’una manera més vívida.

Aquí tens un exemple de com millora la qualitat de la teva visió, exposada a la llum solar, amb les lents Oakley Prizm™:

Com funciona l’Oakley Prizm™ Lens Technology?

La tecnologia Oakley Prizm™ bloqueja el “soroll de fons” de la llum que interfereix amb la teva visió, al temps que destaca els colors necessaris per a un rendiment òptim.

Es podria definir com un ajust dels colors de màxima precisió, especialment dissenyat per a l’entorn de l’esport o activitat que es practiqui.

  • Potència l’agudesa visual per ajudar-te a veure amb més claredat i reaccionis més ràpidament.
  • Millora el reconeixement dels colors per ajudar-te a detectar el que necessites veure.
  • Optimitza la teva capacitat per identificar i seguir els desplaçaments d’objectes que es mouen en la teva perifèria.
  • Augmenta el rendiment i la seguretat, contribuint al fet que competeixis amb total confiança.

Tipus de lents Oakley Prizm™

PRIZM™ DAILY

Les lents Oakley Prizm™ Daily milloren el confort en condicions de llum variable i compten amb tecnologia òptica HD Polarized premium, que elimina els centelleigs i garanteix el confort durant la conducció. Els colors apagats es tornen càlids i intensos, amb el que gaudeixes d’un major contrast i una experiència visual més agradable.

gafas oakley mujer platja daro

PRIZM™ ROAD

Les lents Oakley Prizm™ Road ajuden els atletes de resistència a detectar petits canvis en la textura de la superfície de l’asfalt i a veure els perills amb més facilitat, perquè puguin reaccionar més ràpid i aconseguir el màxim rendiment. Millora la visió de la carretera, perquè detectis obstacles ràpidament, com pedres i sots, donan-t’hi més seguretat.

PRIZM™ TRAIL

Per pedalar amb confiança, els ciclistes necessiteu veure fins a les variacions de textura més subtils del terreny. A més, també heu de detectar amb rapidesa sorra, pedres, arrels i altres variacions, tant a l’ombra com en condicions de llum intensa.

Les ulleres de sol normals no són suficients. Els ciclistes necessiteu lents especialitzades per trail. Tant en les parts més ombrívoles de la senda com a les zones pedregoses abrasades pel sol, amb les Oakley Prizm™ Trail el contrast es manté per optimitzar el rendiment i millorar la teva seguretat.

Et permeten distingir fàcilment els obstacles, com pedres, sorra i cúmuls de terra, i sentiràs molta més seguretat sobre el terreny.

PRIZM™ DEEP WATER

Amb la tecnologia de les lents Prizm d’ajust dels colors per a entorns aquàtics, Oakley va crear unes lents Prizm diferents per millorar el contrast i la visibilitat quan es pesca en aigua profunda.

Aquestes lents s’han millorat amb un HD Polarized que bloqueja el 99% dels centelleigs reflectits sense els perills ni les distorsions visuals que de vegades acompanyen les lents polaritzades convencionals.

PRIZM™ SHALLOW WATER

El mateix tipus de tecnologia Prizm d’ajust dels colors per a entorns aquàtics s’aplica a les ulleres Oakley dissenyades per a pesca en aigua poc profunda. Millorades també amb filtre HD Polarized i amb les mateixes avantatges que les PrizmDeep Water.

PRIZM™ GOLF

Per jugar bé a el golf, no n’hi ha prou amb veure el green. També cal detectar els canvis entre el passadís, la vora i la rugositat de el terreny. Cal saber calcular les distàncies amb precisió i tenir bona vista per les textures de l’herba. Les lents Oakley Prizmet proprcionen una visió cristalina en tots els angles.

“Si vas a fer alguna cosa, sigues valent i llança-t’hi, però fes alguna cosa que realment valgui la pena. 

(Jim Jannard)

Gran afirmació del geni i creador de la firma Oakley, Jim Jannard, perfecte per acabar aquest post que esperem et serveixi de guia per escollir les teves Oakley 2020.

Últimes publicacions

Mujer sometiéndose a una revisión visual

Teràpia visual en adults i infants

Saps en què consisteix la teràpia visual? Et fem un paral·lelisme: Quan necessites fer una rehabilitació muscular, veritat que vas

Podem ajudar-te?