Tendències en ulleres de sol 2020 by Gucci, Rimowa, Bottega Veneta i Retrosuperfuture

ÒPTIC Platja d’Aro et presentem les noves firmes que trobaràs a partir d’aquest estiu als nostres displays i que marquen les tendències en ulleres de sol 2020. Firmes amb molta solera que estem segurs t’encantarà lluir-les i gaudir-les aquesta temporada.

El maxi dels 70 a les ulleres de sol Gucci

Una firma que ja havíem treballat a ÒPTIC Platja d’Aro i que estem encantats de tornar a incorporar és la maison Gucci, que aquest estiu ens proposa formes oversize inspirades en els anys 70.

Ulleres de sol contundents amb detalls que marquen la diferència, com les ulleres amb charms per a home, o acompanyades de cadenes maxi en ulleres de sol unisex.

gafas gucci charms

Les ulleres de sol aviator de Gucci també són protagonistes, combinant pasta i metall a la mateixa muntura. Ens proposen també ulleres de sol amb doble pont, màscara i cat-eye, amb l’empremta indiscutible de la maison.

En ulleres de vista, Gucci també s’inclina per l’oversize i les geometries en metall daurat, rodones i quadrades, amb celles destacades que accentuen la mirada.

Luxe futurista a les ulleres de sol Bottega Veneta

De maison en maison, és el torn dels italians Bottega Veneta. Les màximes d’aquesta firma de luxe han estat sempre l’artesania excel·lent, el disseny innovador, la funcionalitat contemporània i els materials de la més alta qualitat.

Per aquest estiu 2020, Bottega Veneta et convida a arriscar amb geometries trencadores, sense deixar de banda el luxe i l’elegància pròpies de la firma.

gafas sol doradas mujer bottega veneta

Exemples són les seves ulleres de sol wraparound o envoltants, amb cella gruixuda i angulades, amb protagonisme del daurat a les muntures i els flaixos cava a les lents.

Altres propostes per arriscar-te aquest estiu 2020 són els seus D-frames amb acabat total-gold o les cat-eye estilitzades al màxim.

La funcionalitat elegant de les ulleres Rimowa per a viatgers

L’empresa familiar Rimowa porta 120 anys dissenyant maletes i canviant el concepte de viatjar. La seva maleta d’acer amb solcs és ja una icona i, per a ells, l’experiència no comença en el viatge mateix, sinó en el moment de comprar la teva maleta.

Per a Rimowa, les maletes han de ser cada cop més pràctiques, tecnològiques i una prolongació de l’estil del viatger. El mateix expertise apliquen ara a les seves ulleres de sol, pensades per a travellers que volen practicitat, comoditat i elegància.

gafas de sol rimowa platja d'aro

En col·laboració amb Garrett Leight, Rimowa ens ofereix una col·lecció de sol inspirada en la costa de Califòrnia. Amb muntures de sol i vista de tall clàssic però molt modernes, que juguen amb metall i acetat, i reinventant el concepte de les ulleres de doble pont.

Rimowa és una de les firmes de la nostra ÒPTIC Selection i les tenim en exclusiva per a tu a Platja d’Aro.

El look únic de les ulleres de sol Retrosuperfuture®

La firma italiana nascuda el 2007, Retrosuperfuture® fa una aproximació al disseny molt enginyosa i sense compromisos. El seu creador, Daniel Beckerman va voler desenvolupar una línia audaç i diferent. Volia dissenyar ulleres de sol que a tots els meus amics i amigues els encantaria posar-se: fresques, modernes i elegants, i de qualitat.

Aquesta temporada 2020, Retrosuperfuture® ha llançat una col·lecció de culte d’estil atemporal però amb una estètica contemporània. De Sun a Optical, els seus nous models juguen amb geometries i línies, i muntures esculpides d’acetat gruixut però llegueres, funcionals i amb molt d’estil.

gafas retrosuperfuture platja daro
gafas retrosuperfuture platja d'aro

Cada ullera Retrosuperfuture® està formada per dues peces estructurals bàsiques: la muntura, que es pot fabricar completament en acetat de cel·lulosa, metall, o una combinació dels dos materials, i lents de primera qualitat.

Associada amb empreses de lents d’altes prestacions, com ZEISS i Barberini, les ulleres Retrosuperfuture® inclouen una capa de protecció ocular que aporta la qualitat perfecta per al seu ús diari.

Retrosuperfuture® també forma part de la nostra ÒPTIC Selection.

Descobreix més ÒPTIC Trends al nostre Instagram!

Últimes publicacions

Mujer sometiéndose a una revisión visual

Teràpia visual en adults i infants

Saps en què consisteix la teràpia visual? Et fem un paral·lelisme: Quan necessites fer una rehabilitació muscular, veritat que vas

Podem ajudar-te?