Òptic en Mido

Carregats de novetats des de MIDO 2016!

Vam partir cap a la gran fira òptica a Milà amb la maleta plena dels bons desitjos que ens vau enviar via Facebook, així que, abans de res, moltes gràcies! MIDO és sempre una gran experiència que ens encanta viure i compartir amb vosaltres. La fira és enorme i et permet empapar-te de milers de novetats, tendències i apostes transgressores que ens apassionen. A més, és moment de retrobaments amb companys i amics del sector òptic que sempre és un plaer.

Encara que portem molts anys de fires a l’esquena, a MIDO sempre aconseguim sorprendre’ns amb la creativitat de marques trencadores, com les del Lab Academy. Allà es reuneixen les noves promeses del sector, amb propostes d’ulleres súper originals que s’allunyen de l’aspecte més comercial i que tècnicament són autèntiques meravelles!

Què més us podem explicar…? Ah sí! Una tendència que segur pegarà molt fort aquest any són les ulleres de sol amb lents planes, és a dir, sense la curvatura tradicional dels vidres. Si bé, cal dir que presenten un inconvenient, i és que la cara interna de la lent té molts reflexos. Així doncs, les marques han optat perquè la lent tingui una lleugera corba per evitar els reflexos, tot i que estèticament sembla plana del tot.

Com ens avançava molt encertadament Javier Pérez en aquest post sobre tendències en ulleres de sol per al 2016, les ulleres rodones i ovalades seran les reines aquest any, així com les sofisticades ulleres de gat i les ulleres de papallona, ??protagonistes indiscutibles en els expositors de moltes de les firmes presents a MIDO.

Més coses! Una altra novetat, que també ens comentava Javier, i que vam veure molt a la fira de Milà, és la combinació de materials, amb el metall molt present en les ulleres de pasta, sobretot en varetes i ponts, o en ulleres amb pasta a la part superior i metall en la inferior.

Això sí, com dèiem al principi, la moda òptica mai deixarà de sorprendre’ns per sort! Vam veure col·leccions tremendament singulars, amb formes molt atrevides i marcades, i una infinitat de colors que ens van deixar bocabadats, sobretot en ulleres d’acetat. Semblaria que no puguin inventar-se ja més colors, ¡doncs sí és possible i ho vam veure a MIDO!

Us portem algunes fotos de la fira per il·lustrar totes aquestes tendències, i algunes nostres provant-nos ulleres, ulleres i més ulleres, que per alguna cosa és la nostra passió i ens consta que la de molts de vosaltres, eyewear lovers! Esperem haver-vos transmès la gran experiència que és MIDO. I de nou, gràcies a tots i totes per ser-hi!

Últimes publicacions

Mujer sometiéndose a una revisión visual

Teràpia visual en adults i infants

Saps en què consisteix la teràpia visual? Et fem un paral·lelisme: Quan necessites fer una rehabilitació muscular, veritat que vas

Podem ajudar-te?