tendencias 2016

Tendències en ulleres de sol per al 2016

“Per estar a la moda aquest any en ulleres de sol …” és la premissa de la qual partim per entrevistar Javier Pérez, responsable comercial de prestigioses firmes com Prada, Michael Kors i Miu Miu. En resposta, ens dóna la seva visió professional sobre les tendències en ulleres de sol per 2016. Així doncs, si vols anar a l’última en moda òptica, això és el que necessites saber:

  • L’últim és la progressiva incorporació de materials metàl·lics a la ullera d’acetat. Cada vegada més, veiem ulleres d’acetat amb doble pont en metall o ulleres d’acetat amb algun tipus de material metàl·lic en el frontal, que doten de caràcter i identitat a cada model. Una combinació perfecta entre estètica, tecnologia i moda, com la nova col·lecció de Tom Ford.
  • Al mateix temps podem apreciar que a les col·leccions cada vegada més s’incorporen un major nombre de models fabricats en metall, encara que la majoria siguin d’acetat.
  • La ullera més venuda segueix sent la d’aviador, encara que reinventada, com va fer Dior amb la seva col·lecció “So real”.
  • Les formes ovalades o rodones aconsegueixen acaparar la tendència en moda, recuperant estètiques cada vegada més vintage, que ens evoquen a èpoques passades.
  • Les formes rectangulars donen pas a formes cada vegada més arrodonides, que s’allunyen de formes cúbiques o excessivament agressives.
  • La tendència en lents són les degradades en tons clars i lleugerament emmirallats.
  • Els tons emmirallats en colors cridaners i forts cada vegada es van temperant més i donen pas a tons més relaxats i pastís.
  • Així com la dona a l’hora de comprar un model de sol busca la distinció, el reconeixement de marca i l’exclusivitat dins del seu cànon de bellesa i estètica, l’home es centra més en l’accessibilitat, la comoditat i la sobrietat.
  • Com a tendència TOTAL i innovadora, està la tornada a la ullera de sol de pantalla, que progressivament es torna a introduir en el mercat. Firmes com Chanel o Miu Miu ja comencen a tenir models de pantalla aportant una imatge sofisticada a la interpretació de la moda en ulleres de sol.

Gràcies Javier per compartir-nos aquestes tendències de rabiosa actualitat! I tu, ¿ja saps per quina tendència et vols a decantar aquest any? En ÒPTIC Platja d’Aro ens encanta assessorar els nostres clients sobre el més nou del mercat. Et convidem a seguir-nos en les nostres xarxes socials i a visitar-nos a l’òptica per presentar-te l’últim en ulleres de veure i de sol de les firmes més pioneres.

 

Tendencias sol 2016

Últimes publicacions

Mujer sometiéndose a una revisión visual

Teràpia visual en adults i infants

Saps en què consisteix la teràpia visual? Et fem un paral·lelisme: Quan necessites fer una rehabilitació muscular, veritat que vas

Podem ajudar-te?