Maui Jim ens parla de les seves lents tecnològiques per a una visió excepcional

A Maui Jim, com a bons hawaians, són uns enamorats del sol. I també tenen molt clar que el que fa unes ulleres siguin bones és bàsicament la seva lent. Per això, han dedicat gran part dels seus esforços a crear PolarizedPlus2®, la tecnologia que permet aconseguir uns colors brillants, amb la finalitat de gaudir d’uns detalls més nítids i nets sense centelleigs ni rajos UV nocius.

A ÒPTIC Platja d’Aro hem volgut parlar amb la firma d’origen hawaià més popular, Maui Jim, que a més forma part de la nostra exclusiva ÒPTIC Selection.

Quines novetats teniu preparades per a la temporada?
Aquest és l’any en el qual Maui Jim ha presentat més novetats, però n’hi ha dues que destaquen per sobre de la resta. Col·leccions amb materials més lleugers i flexibles (grilamida, magnesi, nylon), però conservant formes tradicionals. I la lent emmirallada blava, que és més discreta que els emmirallats tradicionals i respecta els colors reals.

Com és la persona que tria unes Maui Jim?
La dona que compra Maui Jim ja ha utilitzat altres marques de dissenyadors reconeguts, però decideix provar unes lents de major qualitat òptica. Maui Jim ha ampliat la seva col·lecció orientada al públic femení, amb l’objectiu d’assegurar-nos que trobi un model al seu gust amb la millor òptica.
El nostre públic masculí busca les millors prestacions a canvi de la seva inversió. El convencen els avantatges que ofereixen les nostres 9 capes de lents i com augmenta el color i la definició que ofereixen les nostres ulleres.

Ens encanta tenir Maui Jim entre les firmes de la ÒPTIC Selection, i gaudir a la nostra manera d’un dels paradisos més ben conservats del planeta. Et puges a l’ona de Maui Jim? Descobreix els seus últims models en ÒPTIC Platja d’Aro.

Últimes publicacions

Mujer sometiéndose a una revisión visual

Teràpia visual en adults i infants

Saps en què consisteix la teràpia visual? Et fem un paral·lelisme: Quan necessites fer una rehabilitació muscular, veritat que vas

Podem ajudar-te?