Les ulleres de metall que has de portar. Tendències tardor-hivern 21-22

Les ulleres de metall mai passen de moda! Per això, a ÒPTIC, t’hem volgut compartir les tendències tardor-hivern 2021-22 en ulleres metàl·liques perquè estiguis al dia de què es portarà!

Amb aquesta missió, hem fet una ullada a les noves col·leccions de les firmes de muntures i ulleres de sol amb les quals treballem a ÒPTIC des de fa molts anys, i que sempre estan una passa per davant del que “es portarà”.

En aquesta ocasió, et compartim les propostes en ulleres de metall de les nostres firmes de capçalera, reines indiscutibles de la qualitat i el disseny: Ray-ban, Lunor, Face à face, Silhouette, Gucci, Masunaga i Oliver Peoples.

Ulleres de metall aviator Ray-Ban

Entre les seves propostes en ulleres de metall F/W 2021-22, Ray-Ban continua fidel als seus models icònics i atemporals. En aquest cas, et proposem unes muntures de metall Ray-Ban Aviator amb un twist molt xulo: combinació de metall i blanc al frontal i al pont, recoberts amb pell, que li donen una personalitat més fresca a les aviator clàssiques.

gafas rayban aviator de metal
Muntures aviator Ray-Ban amb un twist al pont

Ulleres de metall Lunor

Una de les firmes de la nostra ÒPTIC Selection (en exclusiva a Platja d’Aro per a tu), Lunor ens enamora amb la seva atemporalitat i la reedició de grans clàssics, com aquestes ulleres daurades rodones. Un estil que mai passa de moda i que combina amb tot tipus de looks. I a les que Lunor aporta, com sempre, qualitat, rigurositat i detall.

gafas metal redondas 2021
Ulleres de metall rodones en daurat, de Lunor

Ulleres metàl·liques Face à face

La firma francesa li dona un gir a la ullera de metall clàssica amb aquestes cat-eye tan especials. Una preciosa combinació de materials, geometries i colors en un frontal que estilitza el rostre i accentua la mirada. És una proposta que ens encanta i que, sens dubte, és un plus per a qualsevol look!

gafas cat eye metal 2021 de face a face
Ulleres cat-eye estilitzades, de Face à face

Ulleres a l’aire amb pont metàlic Silhouette

Silhouette, la reina indiscutible de les muntures a l’aire, ens proposa per aquesta tardor unes ulleres hexagonals XL, amb detalls metàlics en el pont (amb disseny icona de la firma) i les varetes. Una geometria amb molta força, però que, amb la lleugeresa de Silhouette, es converteix en una opció ideal per a les amants de la firma que volen sortir-se de les formes més discretes.

gafas al aire silhouette hexagonales
Ulleres a l’aire hexagonals amb pont en metall. Silhouette

Ulleres de metall Gucci

La firma italiana de luxe fa un viatge en el temps, aquesta tardor 2021, a l’estil agosarat dels 70s en roba i muntures. Aquesta temporada, les ulleres de metall daurat són un must: Gucci ens proposa tamany oversize amb formes viariades, com ara, quadrades, aviator o “quevedo”. Sens dubte, les muntures en metall daurat són el complement ideal dels seus looks “back to the 70s”.

gafas metal Gucci 2021
Ulleres de metall XL de Gucci a l’estil anys 70
gafas metal oversize Gucci
Ulleres de metall quadrades oversize. Gucci

Ulleres de metall Masunaga by Kenzo Takada

La firma Masunaga, també ÒPTIC Selection (la tenim en exclusiva a Platja d’Aro per a tu) et convida a jugar amb el metall i el color en la cella, un detall que accentua la mirada i la fa més interessant. Aquest model és part de la col·lecció F/W 2021-22 de #MASUNAGAdesignedbyKenzoTakada i és un clar exemple de qualitat, artesania i tradició (l’ADN de la firma japonesa).

gafas de metal de masunaga 2021
Ulleres de metall Masunaga amb color a la cella

Ulleres metàl·liques Oliver Peoples

Acabem amb un look imponent! L’actriu Jessica Chastain va arribar al Festival de Cine de Venècia amb aquestes precioses ulleres de sol d’Oliver Peoples amb vidres tintats en rosa tornasolat. Unes muntures de metall format XL, que deixa entreveure la bellesa dels ulls i que aporta un toc de color als looks de tardor. Ens encanta! I, a tu?

ulleres de metall oliver peoples jessica chastain festival de venecia 2021
Jessica Chastain a Venècia amb ulleres de sol de metall Oliver Peoples

Esperem que hagis gaudit d’aquest passeig per les tendències en ulleres de metall 2021-22 de les firmes capdavanteres d’eyewear. Com sempre, a ÒPTIC, estarem encantats d’assessorar-te de quines muntures de metall t’afavoreixen més.

Ens veiem al nostre Instagram per seguir descobrint noves tendències en eyewear! Els teus comentaris seran més que benvinguts. 😉

Últimes publicacions

Mujer sometiéndose a una revisión visual

Teràpia visual en adults i infants

Saps en què consisteix la teràpia visual? Et fem un paral·lelisme: Quan necessites fer una rehabilitació muscular, veritat que vas

Podem ajudar-te?