Marsala: el nou color del 2015 de Pantone a ÒPTIC Platja d’Aro

Pantone ja ha fet oficial el color del 2015. Es diu Marsala i s’inspira en els colors vermellosos de la terra, el vi, el marró xocolata, que aporten calidesa i sensualitat.

Són tonalitats que sentin bé a homes i dones, i aporten una nota de color càlida i afavoridora en roba, accessoris, ombres d’ulls, llavis, cabells…

Dramàtic i al mateix temps inspirat en els colors de la natura, el Marsala és molt versàtil i ric, aportant brillantor a la mirada i rubor a les galtes.

Per tot això, és un color perfecte per a ulleres i en ÒPTIC Platja d’Aro hem fet una selecció de les muntures que tenim a la nostra òptica perquè us pugueu avançar al color que ve i que arrasarà!

És una elecció perfecta per a les persones que us agradi estar al dia i marcar tendència. I com a regal de Nadal, encert assegurat! El Marsala combina perfectament amb totes les pells i color d’ulls i cabells, no fallaràs!

Últimes publicacions

Mujer sometiéndose a una revisión visual

Teràpia visual en adults i infants

Saps en què consisteix la teràpia visual? Et fem un paral·lelisme: Quan necessites fer una rehabilitació muscular, veritat que vas

Podem ajudar-te?