ulleres silohuette 2015

Ulleres Silohuette: impressionants muntures a l’aire per al 2015

És indiscutible que la firma d’ulleres Silohuette són els reis de les anomenades “muntures a l’aire” i que en cada nova col·lecció ens sorprenen amb ulleres més lleugeres i amb un disseny estudiat al mil·límetre amb tecnologies cada cop més innovadores.

Us presentem en aquest post les novetats de Silohuette per al 2015, en què de nou juguen maestralmente amb l’innovador SPX o el titani pur per crear ulleres lleugeres com plomes, súper elàstiques, amb una estructura molt estable i anti-al·lèrgiques.

Els models per a la nova temporada són els elegants i sorprenents Signia, Profile, Carbon, SPX art + i TMA Anniversary per a les que utilitzen materials d’alta tecnologia i que adopten un aspecte delicat que realment amaga el robust de les seves estructures. Aquesta és la màgia de Silohuette!

És una de les firmes que ens complau molt poder oferir-te a OPTIC Platja d’Aro. Et convidem a passar a veure les novetats de Silohuette per al 2015, estem convençuts que t’encantaran!

Últimes publicacions

Mujer sometiéndose a una revisión visual

Teràpia visual en adults i infants

Saps en què consisteix la teràpia visual? Et fem un paral·lelisme: Quan necessites fer una rehabilitació muscular, veritat que vas

Podem ajudar-te?