Oakley Month a ÒPTIC Platja d’Aro: les ulleres de sol Oakley Prizm tenen premi!

Fan d’Oakley, aquest és el teu mes! En ÒPTIC Platja d’Aro celebrem una nova edició de l’Oakley Month amb la presentació de les ulleres de sol Oakley Prizm™. Aquest juny ens capbussem de ple en les novetats d’aquesta pionera marca esportiva que tant ens apassiona!

Enguany et convidem a descobrir la revolucionària tecnologia Prizm™, un nou tipus de lent que afina la visió emfatitzant els colors amb precisió. Les ulleres de sol Oakley Prizm™ milloren dràsticament el contrast i la visibilitat en condicions d’il·luminació d’allò més diverses.

gafas de sol oakley en optic platja d'aro

Són lents creades per a esports i entorns específics, aportant a nivell de performance un millor rendiment i una major seguretat en optimitzar la visió. L’equalitzador Prizm™ permet ajustar amb precisió la llum mitjançant un afinament de l’espectre del color per crear tints de lents creats específicament per a esportistes.

I per què diem que hi ha premi? Doncs perquè al comprar-te els teus Oakley Prizm™ en ÒPTIC Platja d’Aro t’obsequiem amb un val per valor de 20 € perquè puguis comprar roba i accessoris Oakley a es.oakley.com

gafas de sol oakley prizm

Vine a celebrar la Oakley Month amb nosaltres i descobreix els beneficis de les ulleres de sol Oakley Prizm™ per practicar els teus esports d’estiu amb una visió perfecta, nítida i contrastada en qualsevol condició lumínica. Els teus ulls ho agrairan i el gaudi serà màxim.

Coneix els models d’ulleres de sol Oakley Prizm™ a la secció especial Oakley a la nostra web i a la nostra òptica.

Últimes publicacions

Mujer sometiéndose a una revisión visual

Teràpia visual en adults i infants

Saps en què consisteix la teràpia visual? Et fem un paral·lelisme: Quan necessites fer una rehabilitació muscular, veritat que vas

Podem ajudar-te?