Ulleres Kaleos, Essedue i G-sevenstars, set pecats capitals i un viatge a Sicília

Avui us parlarem d’eyehunters, d’unes ulleres que més que ulleres són accessoris de moda i d’una col·lecció de muntures inspirada en els set pecats capitals. Preparats? Ens enlairem!

El nostre diari de viatge comença enfilant en un avió destinació a MIDO a Milà, la principal fira de moda visual d’Europa. Allà, vam passejar hores i hores i ens vam deixar sorprendre per tendències clàssiques, innovadores, transgressores, de tot tipus! Anàvem a la recerca de firmes amb personalitat pròpia per a la nostra ÒPTIC Selection i, i tant que les vam trobar!

Òptic Platja d'Aro Mido 2016

D’elles us parlarem de seguida. Abans de fer-ho, una parada en ruta per dir-vos que d’aquestes tres marques d’ulleres ens va captivar la seva frescor i la seva capacitat de sorprendre. Són muntures creades per equips joves, que volen anar més enllà amb dissenys atrevits i amb la qualitat dels millors fabricants europeus.

Els avesats eyehunters

Kaleos és una d’aquestes firmes i els defineix una paraula que ens encanta: eyehunters. Una paraula que engloba actitud, temperament i, sobretot, una debilitat que compartim absolutament: la mirada. A Kaleos dissenyen ulleres per satisfer mirades úniques, que són especials. S’autodefineixen com a caçadors de mirades exclusives, i en el seu ADN sempre està present un disseny exquisit i la màxima qualitat.

Gafas Kaleos Òptic Platja d'Aro

Ulleres per veure i ser vistes

La firma italiana Essedue és obra i gràcia de la famiglia Essequadro, que bolca els seus més de 50 anys d’experiència en cada muntura que crea. Les ulleres de sol Essedue estan pensades com accessoris de moda per veure i ser vistes! Combinen glamour, formes inesperades i una paleta cromàtica esbojarrada.

Cada muntura és sinònim de tradició i passió, d’investigació i tecnologia, i d’una manera de fer meticulosa que implica 72 fases i 50 dies de treball i en la qual només s’utilitzen materials made in Italy. El resultat són ulleres de gran qualitat, creatives i visualment trencadores per als eyewear lovers més innovadors. Design italià allo stato pur!

gafas-sol-essedue

I set pecats…

I, per acabar el nostre diari de viatge, ens vam traslladar fins a Sicília, l’illa bonica on es creen les ulleres G-sevenstars. Dinàmica i original, eclèctica i tot menys convencional, la seva primera col·lecció Aeolian Islands, en homenatge a la seva illa i presentada a la Milan Fashion Week, els va impulsar a la fama del sector eyewear.

Entre les seves col·leccions més atrevides i creatives destaquen la Deadly Sins Collection, representacions dels set pecats capitals, o la seva Seven Skies Collection, muntures etèries que simbolitzen el cel de l’antiguitat. Molt reconegut és també el catàleg de lents de la firma, amb una àmplia paleta cromàtica que aporta un toc molt glam a les seves ulleres de sol.

Gsevenstars_Lussuria_N

Ja de retorn a terra, dir-vos  que podeu trobar les ulleres de Kaleos, Essedue i G-sevenstars a la nostra ÒPTIC Selection, a més d’altres col·leccions amb les que us volem oferir una alternativa als que voleu lluir unes ulleres com a tret distintiu de la vostra personalitat.

Desitgem que el vol hagi estat del vostre gust!

Últimes publicacions

Mujer sometiéndose a una revisión visual

Teràpia visual en adults i infants

Saps en què consisteix la teràpia visual? Et fem un paral·lelisme: Quan necessites fer una rehabilitació muscular, veritat que vas

Podem ajudar-te?