A ÒPTIC Platja d’Aro et proposem un joc: digues la contrasenya i et farem un regal!

La nostra comunitat de Facebook ha arribat als 1.500 eyewear lovers! I com a ÒPTIC Platja d’Aro estem encantats de que cada dia hagi més enamorats i enamorades de les muntures a les nostres xarxes socials, et volem convidar a jugar amb nosaltres!

En què consisteix el joc?

És molt fàcil! Si ets seguidor del nostre Facebook, el cap de setmana del 22 i 23 d’abril, vine a veure’ns a l’òptica, selecciona les teves muntures favorites i et regalem un 15% de descompte. Només això? Bé, ens hauràs de dir la contrasenya per aconseguir el premi! I és: “Som 1.500”.

Descobreix les nostres novetats

Amb l’estiu gairebé a la cantonada, voldràs renovar les teves ulleres de sol i posar-te al dia de les darreres tendències. A ÒPTIC descobriràs les firmes d’ulleres més innovadores que ens portem de tornada dels nostres viatges per les principals fires d’eyewear d’Europa.

ÒPTIC Selection per a eyewear lovers

Totes aquestes firmes d’eyewear les trobaràs sota el segell ÒPTIC Selection. Quan ens vinguis a veure per gaudir del teu 15% de descompte, pregunta’ns per les novetats que ens acaben d’arribar. I, per anar fent boca, entra en el nostre perfil d’Instagram i podràs conèixer de primera mà les darreres tendències en eyewear que tenim a ÒPTIC Platja d’Aro.

Descompte en ulleres de vista i de sol!

Per participar en el joc “Som 1.500”, t’esperem a l’òptica el cap de setmana del 22 i 23 d’abril. Recorda que només ens has de dir la contrasenya “Som 1.500” i gaudiràs d’un 15% de descompte en ulleres de vista i/o de sol.

Gràcies per formar part de la comunitat d’eyewear lovers d’ÒPTIC Platja d’Aro! Ens feu molt feliços! 🙂

optica en platja daro

 

Últimes publicacions

Mujer sometiéndose a una revisión visual

Teràpia visual en adults i infants

Saps en què consisteix la teràpia visual? Et fem un paral·lelisme: Quan necessites fer una rehabilitació muscular, veritat que vas

Podem ajudar-te?