Arriben les ulleres de sol Ray-Ban Chromance a ÒPTIC, i amb premi!

Les ulleres Ray-Ban mai deixen d’estar de moda i, ara que arriba el bon temps, a ÒPTIC Platja d’Aro us presentem el seu darrer crit: les ulleres de sol Ray-Ban Chromance que, a més de ser súper ‘trendies’ com tot el que fan, milloren moltíssim la qualitat de la visió.

Ulleres de sol Ray-ban Chromance per veure a tot color

Les bondats de les lents polaritzades de les ulleres de sol Ray-Ban Chromance són:

• Augmenten la intensitat i el reconeixement del color, de manera que veus els colors més brillants.
• Tenen sis capes que frenen els reflexos i que milloren la visió, aguditzant el camp visual i optimitzant el contrast.
• La lent Chromance calibra la llum perquè l’espectre visible dels colors sigui més lluminós i nítid.
• Redueixen dràsticament la brillantor de les superfícies reflectants, com ara el crom o superfícies aquàtiques.
• Ho veuràs tot amb menys resplendor i sensació borrosa, i amb més claredat i nitidesa.

Són grans avantatges els que ofereixen les ulleres de sol Ray-Ban Chromance, especialment a l’estiu en què la intensitat de la llum solar debilita l’agudesa visual. I, molt important: recordar la necessitat d’usar sempre ulleres de sol amb lents i filtres de qualitat per evitar que els raigs ultraviolats ens facin mal els ulls.

Ray-Ban Chromance, les ulleres de sol de l’estiu 2017

I ara anem a la tendència, que tant ens agrada, i és que les ulleres de sol Ray-Ban Chromance amb vidres de colors estan a l’última. Els vidres blau Chromance amb aquest toc ‘surfer’ són una de les tendències més buscades.

A ÒPTIC Platja d’Aro trobaràs les ulleres de sol Ray-Ban Chromance, sens dubte les ulleres de sol de l’estiu 2017. No només són tendència, sinó que a més protegeixen els teus ulls i milloren la teva visió, perquè sigui molt més contrastada, nítida i sense reflexos. Vidres perfectes per protegir els nostres ulls de l’intens sol de l’estiu i, és clar, durant tot l’any.

Sorteig d’una Fujifilm Instax Mini 70

Si et vols provar les ulleres de sol Ray-Ban Chromance o qualsevol model d’ullera de sol Ray-Ban que tenim a l’òptica, pots fer-ho i amb premi! Fins el 30 d’abril, per la compra d’unes Ray-Ban Chromance o de qualsevol ullera de sol Ray-Ban a ÒPTICentraràs en el sorteig d’una càmera Fujifilm Instax Mini 70 que fa fotos tipus Polaroid, són compactes, de colors i gairebé un accessori de moda.

gafas de sol rayban

Vols saber qui va guanyar la càmera Fujifilm Instax Mini 70 del sorteig patrocinat per Ray-Ban?

Últimes publicacions

Mujer sometiéndose a una revisión visual

Teràpia visual en adults i infants

Saps en què consisteix la teràpia visual? Et fem un paral·lelisme: Quan necessites fer una rehabilitació muscular, veritat que vas

Podem ajudar-te?