Concurs setmanal a ÒPTIC Platja d’Aro: “Aquest estiu, tingues vista!
”

Des dʼÒPTIC Platja dʼAro us proposem participar en el nostre concurs setmanal que durarà tot lʼestiu i on podreu participar tota la família! Un total de 10 preguntes o proves seran les protagonistes cada setmana, del 3 de juliol fins el 27 dʼagost.

Obsequis setmanals a ÒPTIC Platja d’Aro!

Estigueu atents perquè cada setmana presentarem per les nostres xarxes socials i en aquest mateix post la pregunta o prova que sʼhaurà de resoldre a la nostra òptica.

Proves molt divertides per fer en família

Les preguntes i les proves van dirigides als més joves de la casa i estan relacionades amb detalls relacionats amb Platja d’Aro, l’estiu i la nostra òptica. Són proves molt divertides per poder fer en família, i optar al premi setmanal! ***Mira abaix de tot d’aquest text i participa!***

Quins premis donarem?

Cada setmana hi haurà premi que sʼotorgarà per sorteig o directament, depenent del tipus de prova. El premi consisteix en entrades pel parc dʼatraccions Ppʼs Park de Platja dʼAro més un descompte en ulleres de sol infantils a gaudir aquí a la nostra òptica.

Animeu-vos! Podeu participar quan vulgueu i les vegades que vulgueu. Cada setmana, hi ha premi! Atents i atentes, comencem amb la primera setmana de concurs el dilluns 3 de juliol!

pps park platja daro

La importància de protegir els ulls dels infants

El concurs “Aquest estiu, tingues vista!” és part de la campanya “Protegeix els teus ulls i protegiràs els seus” que estem fent aquest estiu a ÒPTIC Platja d’Aro per explicar la importància de la protecció solar del ulls en nens i nenes. A la nostra òptica et donarem flyers informatius on t’expliquem els 10 motius per protegir els ulls dels nostres fills amb ulleres solars dʼòptica.

ulleres infantils platja d'aro

Proves del concurs familiar setmanal a ÒPTIC Platja d’Aro

Aquí teniu les proves del concurs familiar setmanal que anirem publicant cada setmana. Cada diumenge anunciarem el nom del guanyador o de la guanyadora del premi setmanal. Molta sort!

 

Setmana del 3 al 9 de juliol: Primera prova

1. Vine a lʼòptica i digueʼns: El nom de les dues platges principals de Platja dʼAro. Entraràs al sorteig del premi setmanal!

 

Setmana del 10 al 16 de juliol: Segona prova

2. Vine a l’òptica i digue’ns: Quins tres animals decoratius diferents podem veure a Platja d’Aro?

 

Setmana del 17 al 23 de juliol: Tercera prova

3. Si tʼacostes a ÒPTIC i ens respons correctament la suma total dels números que formen el telèfon de la nostra òptica (comptant el prefix), entraràs al sorteig del premi.

 

Setmana del 24 al 30 de juliol: Quarta prova

4. Si us feu una foto de família on tots porteu ulleres de sol i ens la portes a ÒPTIC, entraràs al sorteig setmanal del premi!

 

Setmana del 31 de juliol al 6 d’agost: Cinquena prova

5. Vine a ÒPTIC i digaʼns amb quines poblacions limita Platja dʼAro. Entraràs al sorteig d’entrades per al parc d’atraccions Pp’s Park i gaudiràs d’un descompte en ulleres de sol infantils!

Setmana del 7 al 13 d’agost: Sisena prova

Portaʼns a ÒPTIC un dibuix on surti un sol i entraràs al sorteig del premi!

 

Setmana del 14 al 20 d’agost: Setena prova

Fes una fotografia dʼuna pilota de platja taronja o que contingui aquest color. El primer/a que vingui a ÒPTIC i ens ensenyi la fotografia guanya el premi!

 

Setmana del 21 al 27 d’agost: Vuitena prova

Vine a veure’ns i digueʼns el nom de cadascun dels membres de lʼequip dʼÒptic Platja dʼAro i entraràs al sorteig del premi! Una pista: ho podeu trobar a un lloc dʼinternet 😉

 

Setmana del 28 d’agost al 3 de setembre: Novena prova

Portaʼns a ÒPTIC una petxina de platja. El primer/a a fer-ho guanya entrades al PP’s Park de Platja d’Aro i tindrà un descompte en ulleres de sol infantils!

Últimes publicacions

Mujer sometiéndose a una revisión visual

Teràpia visual en adults i infants

Saps en què consisteix la teràpia visual? Et fem un paral·lelisme: Quan necessites fer una rehabilitació muscular, veritat que vas

Podem ajudar-te?