berlin tiendas

ÒPTIC Platja d’Aro participa en un apassionant Retail Tour per Berlín!

Hem tornat completament enamorats de Berlín, ¡una ciutat a la qual cal seguir molt de prop i bressol de moltíssimes tendències! La setmana passada vam tenir el plaer d’assistir a un Retail Tour per aquesta ciutat organitzat al detall per l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró.

Juntament amb altres 19 empresaris, vam fer una ruta molt interessant per conèixer algunes de les botigues, hotels i restaurants que més tendència estan marcant dins i fora de la ciutat. Ens van explicar que moltes dels booms mundials del retail neixen a Berlín. I no és per menys, sens dubte van al capdavant!

Entre les tendències que més ens van cridar l’atenció està la importància que li donen al reciclatge, no només a l’hora de decorar els espais, sinó com a filosofia de compra. Per posar-vos un exemple, la marca Nudie Jeans et repara gratis els texans perquè puguis usar-los més temps o te’ls recompra si ja t’has cansat d’ells. Ens va semblar una molt bona estratègia per allargar la vida d’un producte.

D’altra banda, hi ha l’upcycling, és a dir, donar-li una segona vida a les matèries primeres. Hi ha moltes botigues a Berlín que es dediquen a vendre aquest tipus de productes i estan tenint molt èxit. Està clar, reciclar és la paraula!

Una altra tendència que ens va agradar, el look natural i minimalista de moltes botigues, amb molta fusta en aparadors i interiors, molta matèria primera, senzillesa en el mobiliari, encara que molt atractiu i efectiu. I ho bo, si es cansen, li donen un altre aire a la botiga en res gràcies a la simplicitat de mobles i espais. Decoració efímera i molt pràctica, ens va encantar la idea!

Durant el retail tour, ens vam reunir amb una associació de comerciants de Berlín per intercanviar impressions. Va ser una trobada molt productiva i constructiva i una bona manera d’establir relacions amb els teus homòlegs en la destinació. Sens dubte, un gran viatge!

El nostre agraïment a l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró per fer-nos partícips d’aquesta fantàstica experiència 🙂

Últimes publicacions

Mujer sometiéndose a una revisión visual

Teràpia visual en adults i infants

Saps en què consisteix la teràpia visual? Et fem un paral·lelisme: Quan necessites fer una rehabilitació muscular, veritat que vas

Podem ajudar-te?