ÒPTIC Shopper by Silvana: les tendències en ulleres 2018 que vaig caçar a OPTI Munich

personal shopper platja d'aro

Molt bones, eyewear lover!

Sóc la Silvana de l’equip d’ÒPTIC Platja d’Aro i estic encantada d’estrenar la nostra nova secció ‘ÒPTIC Shopper by Silvana’.

Ho faré parlant de les tendències en ulleres graduades i de sol per al 2018 que vaig veure a la fira OPTI a Munich i que molt aviat podràs veure als nostres displays.

Aquí van!

Tendències 2018 en ulleres graduades

Metal power

Entra, amb molta força el metall! Fins ara hi havia algunes pinzellades, però ara ocupa gairebé el 80% d’una col·lecció. El trobem, o bé combinat amb les muntures de pasta (muntura de pasta amb colzes metàl·lics, ponts metàl·lics, o muntures amb frontal de pasta i varetes metàl·liques) o sobretot, muntures totes metàl·liques.

El tamany importa… o no

Dos extrems. Muntures grosses. Ens recorden a les ulleres de l’àvia de fa molts anys. Muntures més arrodonides i recollides.

Bye bye to black?

Pel que fa a les ulleres de pasta, ens trobem amb muntures més fines i lleugeres, tot i que marcades. Deixem una mica enrere el negre i l’havana i entren colors més vius i alegres.

Tendències 2018 en ulleres de sol

  • Seguim amb el metall.
  • Les muntures d’acetat o pasta són marcades.
  • Formes anguloses, estil Matrix.
  • Lents clares de colors.
  • Reinvenció de la forma d’aviador. Dins el mateix concepte, afegint un doble pont o canviant una mica la forma.
  • Retorn de les pantalles, estil una sola lent.
  • Formes ull de gat però marcades i petites. Very retro.
  • Varetes molt més fines.

Perquè et facis una mica més la idea, a sota veuràs alguns exemples de les tendències en ulleres de vista i de sol que ens porten les grans firmes d’eyewear com ara Miu-Miu, Dior, Stella McCartney o Kaleos.

I si ens vols veure caçant tendències en viu a la fira d’OPTI Múnich 2018, clica en el vídeo i ens veuràs ‘a tope’ entre muntures xulíssimes!

En el proper post, et vull parlar de les ulleres que trepitgin les passarel·les de les fashion shows més internacionals.

Gràcies per llegir-me i fins aviat, eyewear lover!

PD. A l’Instagram d’ÒPTIC Platja d’Aro et porto moltes més tendències i ulleres very cool per aquest 2018! Ens segueixes?

Últimes publicacions

Mujer sometiéndose a una revisión visual

Teràpia visual en adults i infants

Saps en què consisteix la teràpia visual? Et fem un paral·lelisme: Quan necessites fer una rehabilitació muscular, veritat que vas

Podem ajudar-te?