Col·laborem en l’escolarització del Seenoi i la Simel al Mara Vision Camp d’ADCAM a Kenya

Us presentem la Seenoi i el Simel. Són els infants massai de lescola Mara Vision School d’ADCAM a qui hem apadrinat gràcies a la solidaritat de les compres dels nostres clients el passat Nadal. Ens fa molt il·lusió compartir amb vosaltres l’evolució escolar d’aquesta nena i aquest nen, tots dos molt bons estudiants i plens d’il·lusió en el seu futur. Nosaltres també n’estem molt il·lusionats!

apadrinamiento ADCAM kenia

De gran, el Simel vol ser policia

Simel és un nen estudiós i disciplinat. L’assignatura que més li agrada és kiswahili i les ciències també se li donen bé. És un nen juganer i una mica tímid, sempre somriu, se li nota que és feliç. Entre les seves aficions destaca que li agrada cantar i dibuixar, a més, té molt bona relació amb els seus companys de classe. De gran vol ser policia.

La Seenoi vol ser periodista

La Seenoi és una nena atenta, treballadora i que té molt d’interès en millorar les seves notes. El seu professor diu que està compromesa a fer les seves tasques cada dia i que participa activament en les activitats de la classe. És una nena molt madura per la seva edat, és simpàtica i li agrada cantar i ballar. De gran, vol ser periodista.

Amb l’apadrinament del Simel i la Seenoi, des d’ÒPTIC podem col·laborar en la seva escolarització perquè tinguin accés a una educació de qualitat basada en valors i coneixements, tant acadèmics com de respecte a la seva cultura massai.

La tasca d’ADCAM i de la comunitat massai

L’empoderament de la comunitat massai i la sostenibilitat de les accions que es realitzen en ella, és part de la forma que ADCAM té d’entendre la cooperació. Així mateix, han creat un campament turístic gestionat cent per cent por guerrers massai, que t’ofereix la possibilitat de viure una experiència única, conèixer en viu els projectes d’ADCAM i gaudir d’un entorn privilegiat enmig de la sabana.

Clients solidaris a qui estem molt agraïts

El passat Nadal vam destinar el 3% de les vendes totals de l’òptica a l’apadrinament d’infants del Mara Vision School d’ADCAM, per poder donar-lis el suport que necessiten al llarg de tot el curs escolar. Les compres solidàries dels nostres clients ho van fer possible i us n’estem molt agraïts!

Nou viatge solidari a Kenya en l’horitzó

El mes de juny tenim previst tornar a Kenya per continuar amb les revisions visuals dels nens i nenes del Mara Vision School què vam iniciar a finals del 2017. Serà un viatge molt enriquidor, sens dubte, com ho va ser el nostre primer contacte amb la comunitat massai en el viatge solidari que vam fer amb ADCAM. T’ho explica, en aquest vídeo, el nostre company Javier, qui parla amb la nostra amiga Cristina, coordinadora de projectes d’ADCAM:

>> Si vols més informació sobre com pots col·laborar amb ADCAM o sobre el campament turístic massai, fes clic aquí, o, quan vingui s a ÒPTIC, t’explicarem tot el que vulguis saber sobre aquest meravellós projecte!

Últimes publicacions

Mujer sometiéndose a una revisión visual

Teràpia visual en adults i infants

Saps en què consisteix la teràpia visual? Et fem un paral·lelisme: Quan necessites fer una rehabilitació muscular, veritat que vas

Podem ajudar-te?