botiga al carrer platja d'aro

Street Outlet Platja d’Aro: Concurs d’ulleres Full Colour a ÒPTIC!

botiga al carrer platja d'aro

El cap de setmana del 7 i 8 de març, Platja d’Aro celebra una nova edició de la seva Botiga al carrer, que enguany s’estrena com a Street Outlet. Es tracta d’un nou concepte de ‘botiga al carrer’ que convertirà la ciutat en un gran aparador on un centenar d’establiments presentarem les nostres millors ofertes  de 10 a 22 hores, dissabte i diumenge.

A ÒPTIC, volem aprofitar el Street Outlet Platja d’Aro per avançar l’arribada de la primavera i celebrar-la amb tots vosaltres! Així doncs, omplirem l’òptica de fruita 100% ecològica de l’Hort d’en Climent i de meravelloses flors d’Artiflora en una parada de mercat de la marca d’ulleres Full Colour.

I perquè us embeveu de l’esperit primaveral, hem organitzat un concurs per guanyar les ulleres Full Colour que més us agradin! La mecànica és molt senzilla: veniu a ÒPTIC, us feu una foto davant del mercat de fruites i flors amb les ulleres Full Colour que més us agradin i pugeu la vostra foto al Facebook o al Twitter d’ÒPTIC Platja d’Aro.

Si no teniu Facebook ni Twitter, cap problema! Us fem nosaltres la foto i la pugem a les nostres xarxes per compartir-la amb la nostra comunitat. Entre totes les fotos, l’equip d’ÒPTIC farem de mà innocent i escollirem la guanyadora. L’afortunat o afortunada se’n portarà les Full Colour que hagi escollit.

A més de participar en el concurs, a ÒPTIC trobareu una selecció de muntures de primeres firmes a un 50-70% de descompte i ofertes especials en ulleres graduades. I com a colofó, farem un sorteig entre totes les persones que ens vingueu a veure d’un saludable cistell de fruites i verdures ecològiques de l’Hort d’en Climent!

Aprofiteu el cap de setmana del Street Outlet Platja d’Aro per gaudir de la primavera emb nosaltres! Fins molt aviat!

Últimes publicacions

Mujer sometiéndose a una revisión visual

Teràpia visual en adults i infants

Saps en què consisteix la teràpia visual? Et fem un paral·lelisme: Quan necessites fer una rehabilitació muscular, veritat que vas

Podem ajudar-te?