Tendències en ulleres 2017 que vam veure a Opti Munich

Carregats de tendències en ulleres de vista i ulleres de sol, així vam tornar de la fira opti Munich, que es va celebrar a finals de gener i que va rebre a 27.500 visitants nacionals i internacionals i a més de 550 expositors de 35 països. La fira s’ha posicionat com una de les trobades europees del sector òptic més importants de l’any i, sens dubte, per a nosaltres va ser una experiència fantàstica!

tendencias gafas 2017

Els nostres moments favorits a Opti…

Durant la fira, vam assistir a esdeveniments molt interessants i visionaris, com ara:

  • OPTIC 4.0 sobre optometria digital;
  • la presentació del primer Blogger Spectacle Award, premi al millor disseny d’ulleres decidit per un jurat de bloggers de moda i eyewear que va recaure en la firma made in Barcelona lool eyewear;
  • i l’àrea especial Vintage Passion, que mostrava com aplicar complements vintage a les ulleres a gust del consumidor.

En quant a la innovació en productes, els que van tenir major protagonisme van ser les muntures, la tecnologia digital aplicada a l’òptica i les lents. Vam tornar carregats d’aprenentatges que de ben segur posarem en pràctica!

 

gafas sol redondas 2017

Tendències en ulleres de vista i de sol que vam veure a opti 2017

Ulleres de sol: lents planes i estètica dels 70’s

  • Les ulleres de sol amb lents de mirall van evolucionant cap a colors més subtils, miralls degradats o flash que fan les ulleres més elegants i sofisticades;
  • Una tendència molt evident és la lent plana a les ulleres de sol, que donen un look diferent i renovat a conceptes clàssics fent-los molt atractius;
  • En quant a materials i formes, seguim amb certa influència dels anys 70 amb ulleres per a dona amb formes molt femenines, molt marcades i atrevides;
  • Muntures amb combinacions d’acetats de colors originals amb metall a les varetes i en el pont, aconseguint un plus d’elegància.

gafas sol rayban redondas

Ulleres de vista: metal is back!

  • En les ulleres de vista s’imposa clarament la tornada al metall, que poc a poc va reclamant part del protagonisme perdut en aquests últims anys.
  • L’acetat es va aprimant, deixant les muntures de pasta més gruixudes per les col·leccions de muntures amb personalitat més forta.
  • L’estil en general a les ulleres de vista continua sent retro i de colors clàssics però en molts casos apareixen colors reinventats, vius i molt divertits.

tendencias gafas metal 2017

I per acabar, ulleres en 3D!

Opti 2017 va reunir a firmes d’ulleres molt joves que van aportar novetats molt xules, com eyewear en 3D, imprès i customitzat, i van aprofitar per mostrar les seves noves col·leccions amb propostes més agosarades i trencadores que ens van agradar moltíssim.

Tornarem l’any vinent a opti Munich perquè és un punt de trobada que com a professionals de l’òptica i eyewear lovers que som, no ens podem perdre. Com sempre, volem tornar carregats de les darreres novetats i tendències en ulleres de vista i de sol per compartir amb tots vosaltres i per afegir a la nostra ÒPTIC Selection!

tendencias gafas pasta 2017

Últimes publicacions

Mujer sometiéndose a una revisión visual

Teràpia visual en adults i infants

Saps en què consisteix la teràpia visual? Et fem un paral·lelisme: Quan necessites fer una rehabilitació muscular, veritat que vas

Podem ajudar-te?