Oakley Radar Pace, les ulleres que fan d’entrenador personal, a ÒPTIC Platja d’Aro

Els esportistes ja no us sentireu mai sols en els vostres entrenaments perquè arriben les exclusives Oakley Radar Pace, unes ulleres de sol amb software Intel Real Speech que et fan d’entrenador personal i t’assessoren en tots els teus moviments. Ara, les teniu a la vostra disposició a ÒPTIC Platja d’Aro.

Personal coach a les teves ulleres

Les Oakley Radar Pace no només són còmodes, lleugeres i amb un disseny ergonòmic i súper atractiu (a més de venir amb lents Oakley Prizm™ intercanviables) sinó que porten integrades una tecnologia pionera que converteix les ulleres de sol en un wearable increïblement pràctic per a esportistes de qualsevol modalitat.

Ok Radar, quin és el meu pla d’entrenament per avui?

Les ulleres porten integrat un software que crea un sistema d’entrenament exclusiu a temps real activat amb la veu, fa un seguiment del teu rendiment i et proporciona assessorament, responent a les teves preguntes en tot moment.

D’aquesta manera, les Oakley Radar Pace et permeten comunicar-te a de manera natural amb l’assistent intel·ligent implantat en les ulleres, a qui pots demanar com ha de continuar el teu entrenament. A més a més, “el teu entrenador personal” s’ajusta automàticament per compensar els entrenaments perduts i et manté centrat en els teus objectius.

Tecnologia integrada: Auriculars, micròfon i panell tàctil

Les ulleres Oakley Radar Pace porten integrats, amb una estètica impecable, un micròfon, auriculars ajustables i un panell tàctil en els laterals que et permet realitzar funcions a través del teu mòbil, com ara controlar el volum, contestar trucades i, fins i tot, sincronitzar-te amb Siri i Google Now. Només cal que et baixis l’aplicació Radar Pace (iOS i Android) i ja pots començar el teu pla d’entrenament exclusiu amb les teves Oakley Radar Pace!

ulleres oakley entrenador personal

Oakley Radar Pace en exclusiva a Platja d’Aro

La distribució de les Oakley Radar Pace és bastant exclusiva, només es poden trobar a 60 òptiques arreu d’Espanya. A ÒPTIC estem encantats de poder-te-les oferir a Platja d’Aro.

Si ja t’han sorgit preguntes i ens vols fer qualsevol consulta sobre les ulleres Oakley Radar Pace, ens la pots enviar aquí i et respondrem de seguida!

Últimes publicacions

Mujer sometiéndose a una revisión visual

Teràpia visual en adults i infants

Saps en què consisteix la teràpia visual? Et fem un paral·lelisme: Quan necessites fer una rehabilitació muscular, veritat que vas

Podem ajudar-te?