gafas optic selection

ÒPTIC SELECTION: Ulleres amb personalitat pròpia

A ÒPTIC som uns apassionats de les ulleres! Amb les marques que trobaràs amb el segell ÒPTIC Selection a la nostra web i xarxes socials et volem apropar a firmes d’ulleres amb personalitat pròpia per vestir la teva mirada amb les últimes tendències.

Són creacions que ens emocionen pel seu disseny, els seus acabats, l’exclusivitat de les seves formes i per tota la passió que hi ha darrera. Si comparteixes amb nosaltres aquesta passió per les ulleres diferents, t’identificaràs amb les seves propostes creatives carregades de personalitat pròpia.

Tenim predilecció per les col·leccions que expliquen històries i que van molt més enllà. Busquem les ulleres que expliquin la teva història.

Firmes ÒPTIC Selection

Les marques de la nostra ÒPTIC Selection són: ALAIN MIKLI, BOB SDRUNK, BRIONI, CARTIER, ESSEDUE, GÖTTI, G-SEVENSTARS, HALLY & SON, KALEOS, LUNOR, MARKUS T, MASUNAGAMAUI JIM, MODO, OLIVER PEOPLES, PAPER & PAPER, POMELLATO, PRODESIGN, SABINE BE, STARCK, TAG HEUER, VANNI, WOODY’S, WOOW, XAVIER GARCIA.

D’elles us parlem en el nostre blog i en les nostres xarxes socials per donar-vos a conèixer les seves novetats, què expliquen els seus creadors i què diuen les seves ulleres de les persones que les porten. Descobriràs les tendències més actuals dels Eyehunters de Kaleos, com són les persones que porten ulleres d’alta costura made in Japan de Masunaga o la nova gamma d’ulleres Lifestyle de la Maison Cartier, entre moltes altres novetats.

Descobreix les ÒPTIC Trends

Així mateix, en les nostres xarxes socials us anem compartint les ÒPTIC Trends, les darreres tendències en ulleres que ens arriben perquè estiguis al dia de les novetats en moda òptica. Amb el hashtag #optictrends les trobaràs totes, a Facebook, Twitter, Instagram i Google+.

Les firmes de la nostra ÒPTIC Selection les tenim en exclusiva a Platja d’Aro. Busca el segell a la nostra web i troba les ulleres que van amb el teu estil i la teva personalitat.

gafas optic selection platja daro

Últimes publicacions

Mujer sometiéndose a una revisión visual

Teràpia visual en adults i infants

Saps en què consisteix la teràpia visual? Et fem un paral·lelisme: Quan necessites fer una rehabilitació muscular, veritat que vas

Podem ajudar-te?