Ulleres de sol Masunaga: L’alta costura de les muntures Made in Japan

Japó, aquest misteriós i llunyà país, tan seductor per al viatger inquiet, tan sofisticat i de gran bellesa, és la terra de la firma d’ulleres de sol Masunaga, que acaba de celebrar el seu 110è aniversari i a la qual hem volgut retre homenatge com una de les marques estrella de la nostra ÒPTIC Selection.

Hem parlat amb Manuel Pesado, distribuïdor de Masunaga a Espanya, perquè ens parli d’aquesta marca de reconeixement internacional i sobre com és la persona que llueix unes ulleres de sol Masunaga. Això és el que ens comparteix. Gràcies, Manuel!

Què fa de Masunaga una firma diferent?

Masunaga és una petita manufactura japonesa que segueix fabricant de forma artesanal marcs d’ulleres. Des de 1905, quatre generacions avalen una història d’èxit.

gafas de sol redondas Masunaga by Kenzo

Quines de les seves qualitats són les més destacables?

Les ulleres Masunaga són fabricades en petites sèries, algunes d’elles en Limited Edition per l’alta laboriositat d’alguns dels seus processos, realitzats per complet a les instal·lacions de Fukui. Són ulleres handmade in Japan i per a la seva elaboració són necessaris més de 200 passos. La més alta tecnologia industrial es barreja amb les mans i la visió d’experts artesans.

Masunaga fa servir per a les seves ulleres els acetats italians i japonesos, passant per materials d’alta tecnologia com el titani i altres aliatges de difícil manipulació. Com a curiositat, la firma és proveïdora de la Casa Reial Japonesa. La seva manufactura ha estat visitada en diverses ocasions pels Prínceps com a reconeixement a la seva llarga tradició i cultura de valors.

Com és la persona que tria unes Masunaga?

Són persones amb un especial sentit de l’estètica a les que els agrada cuidar el seu aspecte i tenir una imatge elegant i diferenciada. Segueixen les tendències de la moda però no són amants de lluir marca, més aviat cerquen un toc de distinció però prefereixen passar més desapercebuts. Busquen per a ells una singularitat pròpia. Així mateix, valoren els petits detalls, la qualitat dels materials, la realització d’un treball durador i realitzat per professionals, no productes massius.

gafas de sol masunaga

Et convidem a seguir les novetats de les ulleres de sol Masunaga a la nostra web i a les nostres xarxes socials. Ens encanta que formin part de la nostra ÒPTIC Selection i poder-te compartir la sofisticació de les seves elegants “muntures d’alta costura” made in Japan. Arigato.

Últimes publicacions

Mujer sometiéndose a una revisión visual

Teràpia visual en adults i infants

Saps en què consisteix la teràpia visual? Et fem un paral·lelisme: Quan necessites fer una rehabilitació muscular, veritat que vas

Podem ajudar-te?