Ulleres sostenibles Eco Eyewear a ÒPTIC Platja d’Aro

Afortunadament, les ulleres sostenibles són una tendència a l’alça i, cada cop més, les firmes d’eyewear conviden als seus clients a fer una compra amb consciència.

És el cas d’Eco Eyewear, una firma preocupada pel seu impacte en l’entorn, que sumem a la nostra ÒPTIC Selection, firmes que tenim en exclusiva a Platja d’Aro.

gafas de sol 2020

Una firma amb consciència: unes ulleres, un arbre

“Marcar la diferència comença per escollir les millors opcions. És per això que vam fer de la nostra missió utilitzar material reciclat en les nostres muntures Eco.”

Eco eyewear

Aquesta és la filosofia de la firma d’ulleres sostenibles Eco Eyewear, que per cada muntura o ullera de sol venuda planta un arbre. Afirmen que “els grans canvis són la suma de molts canvis petits”, i conviden als seus clients a fer compres conscients i sostenibles.

Les muntures ecològiques d’Eco Eyewear estàn fetes amb un 95% de metall recilat, un important estalvi en recursos naturals.

A ÒPTIC Platja d’Aro també compartim aquesta filosofia (de fet, la firma d’eyewear ecològica Sea2See és també una de les nostres ÒPTIC Selection), i, en exclusiva a Platja d’Aro, et presentem les novetats d’Eco eyewear.

gafas sostenibles planta árbol

Eco Eyewear col·labora amb Trees for the future

La filosofia de la firma d’ulleres sostenibles Eco eyewear es basa en la necessitat de plantar arbres com a manera de potenciar les comunitats, ajudant-les a restaurar el seu entorn, cultivar més aliments i construir un futur sostenible. D’aquí neix el seu programa ‘One Frame, One Tree’ (una muntura, un arbre).

“Tenim la responsabilitat de deixar el món millor que com el vam trobar. Junt amb Trees for the Future, ‘One Frame, One Tree’ està repercutint positivament no només en el mediambient, sinó en la gent”.

Alessandro Lanaro, CEO de MODO

Eco Eyewear treballa amb l’ONG Trees for the future i planta un arbre per cada muntura Eco que es compri. Amb l’ajuda de totes les persones que han adquirit ulleres sostenibles Eco, a dia d’avui, la firma ja ha plantat més de 2 milions d’arbres.

Tendències FW 2019-20 en ulleres sostenibles Eco Eyewear

A part de la seva vessant sostenible, els dissenys d’Eco eyewear et fan sentir que vas un pas per davant de la tendència. I així ho demostren en la seva col·lecció FW 2019-20. Què ens proposen?

Ulleres de vista amb clip on de sol

La tendència de les ulleres amb clip de sol arriba amb molta força. Les muntures amb clip magnètic d’Eco Eyewear estan elaborades amb materials bio, amb oli de llavors de ricí, que fa que siguin súper livianes, còmodes i sostenibles.

gafas sol clip sol

Ulleres de sol hexagonals en colors naturals

Les geometries també estàn molt de moda i les ulleres hexagonals s’emporten la palma. Fetes amb materials reciclats, les ulleres de sol hexagonals d’Eco Eyewear tenen una paleta cromàtica molt elegant i discreta per a una hivern molt trendy.

gafas de sol sostenibles

Ulleres rodones amb metall reciclat

Elaborades amb un 95% de metall recicalt, Eco Eyewear ens recorda que les ulleres de metall rodones no passen de moda i són una de les seves tendències top per a la temporada hivern 2019-20. L’etern look intel·lectual resisteix!

gafas de sol clip on

Ulleres de sol quadrades doble pont

Les ulleres de sol quadrades amb doble pont continuen sent tendència per a Eco Eyewear en moda òptica masculina. La seva proposta: joc de materials i colors. Per a homes que segueixen les tendències i que, al mateix temps, fan un consum responsable optant per ulleres sostenibles.

gafas de sol hombre 2020

Ulleres de sol ull de gat

És una de les formes d’ulleres més aclamades i ens encanta que sigui així! L’ull de gat és una de les ulleres més elegants i sexys que hi ha. Eco Eyewear opta pels tons pastel i vidres de mirall en la seva proposta d’ulleres de sol cat-eye per un hivern més atrevit i amb pinzellades de color.

gafas sol ojos de gato 2020

Les ulleres de vista i de sol són, cada cop més, un accesssori imprescindible del teu look. Parlen de tu i del teu estil, així com de la teva manera de veure la vida.

Vols fer un consum responsable i col·laborar en el desenvolupament de les comunitats més desfavorides amb la teva compra d’ulleres? Eco Eyewear és la teva firma d’ulleres sostenibles a partir d’ara i a ÒPTIC Platja d’Aro et convidem a conèixer-les. Les tenim en exclusiva per a tu a Platja d’Aro.

Per saber quines altres firmes de muntures i ulleres de sol tenim en exclusiva a Platja d’Aro, fes clic en aquest enllaç i busca el segell ÒPTIC Selection.

Últimes publicacions

Mujer sometiéndose a una revisión visual

Teràpia visual en adults i infants

Saps en què consisteix la teràpia visual? Et fem un paral·lelisme: Quan necessites fer una rehabilitació muscular, veritat que vas

Podem ajudar-te?